Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Topoloveni a încasat ajutor social, deși are peste 100.000 de euro la bancă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : euro, lege, banca, fals, declaratie, social, barbat, ajutor, cont, topoloveni
 

Are peste 100.000 de euro în cont, dar primește ajutor social de la stat! Este vorba despre un barbat din Topoloveni, judetul Argeș, care încasează, lunar, 27 de lei de la stat, pentru susținerea familiei, deși are peste 460.000 de lei la bancă. Situația financiară a familiei a fost descoperită în momentul înmatriculării unei mașini.

VOX ”Am luat supliment la alocație și, din momentul în care am schimbat mașina, mi-a întrerupt. Că am mașina de 1600, și nu s-a mai incadrat.”

Potrivit legii, persoana care are în cont mai mult de 3.000 de lei nu beneficiază de ajutor ajutor social.

VOX ”- Banii aceia, 460.000, îi aveați anul trecut în cont? 460.000, vine patru miliarde șase sute. - Da, îi aveam! - Tocmai de aceea, trebuie să restituiți 330 de lei. - A, da? Nu-i nicio problema!”

VOX ”Nu mi se pare normal, chiar nu mi se pare normal! Dacă are atâția bani, de ce să mai primească de la stat?”

VOX ”Altul n-are ce mânca, îi este foame de nu se poate, și dumnealui le ia pe toate!”

ELENA GRIGORESCU, director, Agenția de Plăți și Ajutoare Sociale Argeș ”Noi nu putem să controlăm persoanele acestea, însă, anual, Curtea de Conturi vine și incrucișează bazele de date ale beneficiarilor.”

Atunci când a întocmit dosarul la primaria din Topoloveni, beneficiarul de ajutor social din Topoloveni a declarat pe propria răspundere că nu are conturi bancare. Acum, el riscă să fie acuzat de fals în declarații.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2