Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Tulcea a amenințat că se aruncă de pe clădirea Prefecturii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tulcea, romi, barbat, locuinta, prefectura, ajutor, strada, tentativa, suicid
 

Tentativă de suicid la Tulcea! Un bărbat de 35 de ani s-a urcat pe clădirea Prefecturii și a amenințat că se aruncă în gol, dacă nu i se va face dreptate. El a spus că mai mulți romi l-au bătut și l-au obligat să părăsească locuința socială, în care stătea provizoriu. Omul a adăugat că un incendiu i-a distrus imobilul, așa că s-a trezit în stradă.

AMBIANȚĂ "- M-au torturat! Mi-au luat locuința. - Cine? - Țiganii din 23. De câteva luni stau numai în frig."

AMBIANȚĂ "- Vrem să urcăm la tine, să te filmăm și să vorbim cu tine! - Nuu, de aici, vreau să știu de ce nu mi se face dreptate! Am făcut plângere la Ministerul de Interne. Aveți ceva pe numele meu?"

Bărbatul a încercat să obțină ajutor de la autorități, dar, cum nu a primit niciun răspuns, a recurs la amenințări. El a cerut să fie filmat, să plece pompierii și să stea de vorbă cu reprezentanții municipalității.

AMBIANȚĂ "Retrageți pompierii! Retrageți pompierii!"

Bărbatul a renunțat la ideea sinuciderii abia după ce prefectul județului Tulcea i-a promis că-i va găsi o locuință.

AMBIANȚĂ "- Dar, nu se ia nimeni de mine? - Nu se ia absolut nimeni de tine! Îți garantez! Vorbești cu mine în birou."

După ce a coborât de pe clădire, omul a primit îngrijiri medicale și a fost dus la un centru social de urgență, unde va rămâne în următoarele zile, până la rezolvarea situației.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2