Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Vaslui și-a omorât nevasta în bătaie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bataie, alcool, casa, politie, barbat, bautura, omorat, nevasta, arestatvaslui
 

Și-a omorât nevasta în bătaie și apoi a încercat să se sinucidă! Un bărbat din Vaslui, aflat în stare de ebrietate, și-a lovit cu pumnii și picioarele soția, până a lăsat-o fără suflare. Când a realizat ce a făcut, a vrut să își pună capăt zilelor. Nu a reușit. S-a dus la poliție și și-a mărturisit fapta, apoi s-a întors cu anchetatorii acasă, unde cadavrul soției zăcea în ușă. Cei doi soți erau dependenți de alcool, după ce autoritățile le-au luat copiii. Vecinii spun că se certau des și se luau la bătaie atunci când ramâneau fără băutură, așa cum s-a întâmplat și în noaptea crimei.

VOX "- A bătut-o și s-a trezit cu ea moartă în casă. - Dar, ei se certau des? - Se certau doamnă, da. - De la ce? - De la băutură, doamnă. Nu le ajungea băutura."

VOX "- Se mai certau, dar umbla cu bautură tare, ea. Ei se certau încontinuu, dar beau împreună. - Dar, v-ați gândit că se va ajunge la crimă? - Nu."

Bărbatul și-a dat seama că și-a omorât nevasta abia când s-a trezit din beție. Disperat, a încercat să își taie venele. Plin de sânge pe brațe, a mers la poliție, cerând sa fie arestat.

VOX "Beau amândoi și la băutură se întâmplă orice. Acum o oră am auzit că el s-a dus singur la poliție și a făcut reclamație că și-a omorât femeia în casă. Arestati-mă, că femeia e moartă în casă!"

Bărbatul în vârstă de 49 de ani riscă să stea mulți ani după gratii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2