Date companie
 
 
 
 

Un bărbat dintr-o localitate argeșeană s-a sinucis din dragoste

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, sinucidere, spanzurat, femeie, barbat, mesaje, budeasa, telefon, sopron, malureni, dragoste
 

Sinucidere din dragoste, într-o localitate din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a încheiat socotelile cu viața, doborât de eșecul pe plan sentimental. Iubita îl părăsise, dar, înainte de asta, trecuse și printr-un divorț. Omul, de loc din comuna Mălureni, a căzut într-o depresie profundă din care nu a mai reușit să-și revină. El și-a pus ștreangul de gât chiar în șopronul familiei la care muncea, în comuna Budeasa.

VOX "Din cauza la o femeie. O iubea, ținea la ea și l-a lăsat. Și din cauza asta. Plângea mereu după ea."

Cei din familie spun că l-au văzut mai tăcut în ultima vreme, dar nu le-a trecut prin cap că-și va pune capăt zilelor.

VOX "Nu știu nimic. Nu ținea niciun fel de legătura cu familia. Venea, pleca, bună ziua și atât."

Anchetatorii caută să stabilească, acum, toate detaliile privind cazul sinucigașului. Deocamdată se așteaptă raportul medico-legal.

MĂDĂLIN ZAMFIR, purtător de cuvânt, Poliția Argeș "Bărbatul este transportat la Spitalul Județean Argeș în vederea efectuării necropsiei."

În acest caz va fi audiată și fosta iubită a bărbatului. În telefonul lui au fost găsite mesaje în care acesta vorbea despre intențiile sinucigașe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2