Date companie
 
 
 
 

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al unei secții de poliție din capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furt, suspect
 

Un suspect, audiat pentru furt, la o secție de poliție din capitală, a înșelat vigilența agenților și a sărit în gol de la etajul patru. Acesta a avut însă noroc, pentru că a căzut pe o mașină și s-a ales cu răni ușoare.

MARIUS GIURASCU, șef, S.I.C. Sector 3: "Este suspect de comiterea mai multor infracțiuni pe raza capitalei. Este cunoscut ca și consumator de droguri. (...) S-a ridicat fără să spună nimic, de pe scaun, și a sărit peste balcon, căzând pe unul din autoturismele parcate în spatele Secției 10."


Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la spital, pentru investigații amănunțite. Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili cum de a fost posibil un astfel de incident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Angajații unei benzinării din Alba, anchetați pentru furt de combustibil ( 17 Iunie 2021 )

  Mai mulți angajați ai unei benzinării din județul Alba sunt acuzați că ar fi furat combustibil de la locul de muncă! Pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, complici le-ar fi fost mai mulți șoferi de camioane.

 • Metoda „Pandora”, folsotă de hoții de mașini de lux ( 16 Iunie 2021 )

  O metodă de furt a mașinilor de lux dotate cu sistemul ”keyless entry”, în atenția polițiștilor, care transmit o avertizare posesorilor de astfel de autovehicule! Conform polițiștilor, hoții folosesc...

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure ( 28 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 • 51 de locuințe sunt jefuite, zilnic, în România ( 1 Octombrie 2020 )

  Amenințări noi, riscuri vechi! Anul acesta, din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei, românii au fost obligați, mai mult ca niciodată, să stea acasă, pentru siguranța lor și a celor dragi. Asta nu i-a descurajat însă pe hoți.

 • Zeci de persoane, cercetate pentru contrabandă, delapidare și furt ( 18 Septembrie 2020 )

  Zeci de persoane din județele Constanța și Ialomița, cercetate pentru contrabandă, delapidare și furt! Inițial, trei bărbați au fost depistați în flagrant delict de polițiștii de la Transporturi în timp ce achiziționau 275 de litri...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2