Date companie
 
 
 
 

Un barbat s-a inecat în Dâmbovița, în zona Grozăvești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, capitala, scafandrii, barbat, Grozavesti, inecat, prieteni
 

Dâmbovița a răpit o viață, vineri-seară! Un bărbat care a intrat în apă, în dreptul cartierului Grozăvești, ca să se răcorească, a pierit chiar sub ochii prietenilor săi. Omul ieșise cu prietenii pe malul Dâmboviței și, la un moment dat, a vrut să scape de căldura sufocantă aruncându-se în râul ademenitor. A înotat puțin, dar, la un moment dat, a dispărut sub apă.

VOX "- A înotat până la mijloc, iarăși înapoi, și apoi a început să facă pluta. De acolo, v-am zis, nu l-am mai văzut! - Știa să înoate? - Da, la perfecție!"

Când și-au dat seama că bărbatul nu mai apare la suprafață și că se întâmplă ceva rău cu el, prietenii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, unul de la S.M.U.R.D. și polițiștii au ajuns rapid la locul incidentului. Scafandrii au scos la suprafață trupul bucuresteanului, dar, din păcate, omul nu a mai fost readus la viață.

VOX "Dânșii, de la S.M.U.R.D. au încercat să îl resusciteze timp de 25-30 de minute și, dupa cum se vede, nu mai este în viață."

Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Medicii atrag atenția că, în condițiile în care afară temperaturile depășesc 37 - 38 de grade Celsius, un contact brusc cu apa rece poate provoca șoc hipotermic, fenomen ce pune viața în pericol, cu atât mai mult dacă omul suferă de boli precum cele cardiovasculare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2