Date companie
 
 
 
 

Un barbat s-a inecat în Dâmbovița, în zona Grozăvești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, capitala, scafandrii, barbat, Grozavesti, inecat, prieteni
 

Dâmbovița a răpit o viață, vineri-seară! Un bărbat care a intrat în apă, în dreptul cartierului Grozăvești, ca să se răcorească, a pierit chiar sub ochii prietenilor săi. Omul ieșise cu prietenii pe malul Dâmboviței și, la un moment dat, a vrut să scape de căldura sufocantă aruncându-se în râul ademenitor. A înotat puțin, dar, la un moment dat, a dispărut sub apă.

VOX "- A înotat până la mijloc, iarăși înapoi, și apoi a început să facă pluta. De acolo, v-am zis, nu l-am mai văzut! - Știa să înoate? - Da, la perfecție!"

Când și-au dat seama că bărbatul nu mai apare la suprafață și că se întâmplă ceva rău cu el, prietenii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, unul de la S.M.U.R.D. și polițiștii au ajuns rapid la locul incidentului. Scafandrii au scos la suprafață trupul bucuresteanului, dar, din păcate, omul nu a mai fost readus la viață.

VOX "Dânșii, de la S.M.U.R.D. au încercat să îl resusciteze timp de 25-30 de minute și, dupa cum se vede, nu mai este în viață."

Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Medicii atrag atenția că, în condițiile în care afară temperaturile depășesc 37 - 38 de grade Celsius, un contact brusc cu apa rece poate provoca șoc hipotermic, fenomen ce pune viața în pericol, cu atât mai mult dacă omul suferă de boli precum cele cardiovasculare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Accident mortal cu un skijet, la Giurgiu ( 11 Iulie 2020 )

  Teribilism mortal, pe Canalul Plantelor din Giurgiu! Un bărbat de 35 de ani a murit înecat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-a dat cu skijet-ul. Femeia în vârstă de 30 de ani, care era cu el, a căzut...

 • Examenele auto, suspendate în Capitală ( 2 Iulie 2020 )

  Pandemia de coronavirus face victime colaterale în rândul celor care doresc să obțină carnet de șofer. Prefectura Capitalei a decis că, în București, se suspendă examenele pentru obținerea permisului de conducere...

 • Moarte suspectă, în Centrul Vechi ( 29 Iunie 2020 )

  Moarte suspectă, în Centrul Vechi al Bucureștiului! În jurul orei 21:00, trecătorii prin zonă au semnalat la 112 faptul că un bărbat furios distruge o terasă și că se aruncă în fața mașinilor. Bărbatul în vârstă...

 • Polițist local, anchetat pentru braconaj ( 28 Iunie 2020 )

  Polițist local din Dâmbovița, cercetat pentru braconaj! Oamenii legii au făcut patru percheziții, în localitățile Moreni, Iedera și Valea Mare, într-un dosar de braconaj cinegetic.

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2