Date companie
 
 
 
 

Un bărbat și-a distrus casa, într-o criză de gelozie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tulcea, casa, barbat, gelozie, sotie, distrus
 

A devastat toată casa, furios că l-a părăsit soția! Un bărbat din Tulcea s-a răzbunat pe obiectele din locuință, după ce soția a fugit, sătulă de bătăile pe care le îndura. Omul s-a îmbătat și a pus totul la pământ. Din mobilă, electrocasnice, uși sau geamuri nu a rămas mai nimic! Bărbatul a fost prins de polițiști și dus la Spitalul de Psihiatrie.

AMBIANȚĂ "Aici era dormitorul unde dormeam, acolo era frigiderul cu congelator, la perete. L-a luat și l-a distrus! Și mobile, uitați cum arată, toată distrusă!"

Asta a găsit femeia în propria casă. Doar pereții au rămas intacți, după criza de nervi a soțului.

AMBIANȚĂ "Și televizorul, ghivecele cu flori, uitați! Ce să mai, munca de o viață! Nici la cutremur nu se întâmplă așa!"

Scandalurile dintre cei doi soți durează de câțiva ani. Femeia a depus nenumărate plângeri la poliție, pe care le retrăgea ulterior, după ce se împăcau.

AMBIANȚĂ "- Ăsta era congelatorul. Se văd și pete de sânge! - Da, sunt pete. De la bătaie? - Nu știu de unde sunt. - E sângele dumneavoastră? - Nu, că nu am fost în casă."

În 2008, cei doi soți s-au despărțit după 28 de ani de casnicie. După șase ani, femeia s-a întors la fostul soț, ba chiar s-au recăsătorit, însă certurile și bătăile au continuat.

AMBIANȚĂ "- M-a amenințat că mă omoară și casa o distruge, că-i dă foc. - Vă e teamă de el? - Foarte tare, foarte tare îmi e teamă."

Polițiști l-au găsit pe bărbat prin vecini.

AMBIANȚĂ "- Vreți să vă răzbunați pe ea? - Nu, ea vrea să mă bage în pușcărie. - Dar ce are cu dumneavostră? - Păi, nu știu! Întrebați-o! Ea de ce nu e aici?"

VOX "- De ce ai distrus bunurile din casă? - Păi, deja m-a perturbat, de asta! M-a scos din minți! Am băut, m-am zăpăcit și asta este! Eu recunosc. Recunosc fapta."

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru distrugere. După audieri, el a fost dus la Secția de Psihiatrie, pentru ca medicii să decidă dacă are discernământ.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Moarte suspectă, în Centrul Vechi ( 29 Iunie 2020 )

  Moarte suspectă, în Centrul Vechi al Bucureștiului! În jurul orei 21:00, trecătorii prin zonă au semnalat la 112 faptul că un bărbat furios distruge o terasă și că se aruncă în fața mașinilor. Bărbatul în vârstă...

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 • Un sucevean bănuit de furturi de mașini, extrădat în Luxemburg ( 9 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 37 de ani din Suceava a fost arestat la cererea autorităților din Luxemburg, care îl acuză de 19 furturi de autoturisme de teren. Bărbatul, cu dublă cetățenie, română și ucraineană, este suspectat...

 • Noi condiții de acordare a serviciilor medicale, stabilite de Guvern și comunicate de C.N.A.S. ( 29 Mai 2020 )

  Vești pentru pacienții din România! Potrivit Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Guvernul a aprobat o hotărâre care prevede noile condiții de acordare a serviciilor medicale în contextul situației epidemiologice actuale.

 • Pamflet lansat de UDMR, la adresa lui Klaus Iohannis ( 2 Mai 2020 )

  Președintele Klaus Iohannis, ironizat de UDMR! Într-o postare pe rețeaua de socializare, formațiunea maghiară prezintă ”Planul de Furat Ardealul”, un pamflet inspirat din celebrul serial Netflix ”La Casa de Papel”.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2