Date companie
 
 
 
 

Un bărbat și-a distrus casa, într-o criză de gelozie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tulcea, casa, barbat, gelozie, sotie, distrus
 

A devastat toată casa, furios că l-a părăsit soția! Un bărbat din Tulcea s-a răzbunat pe obiectele din locuință, după ce soția a fugit, sătulă de bătăile pe care le îndura. Omul s-a îmbătat și a pus totul la pământ. Din mobilă, electrocasnice, uși sau geamuri nu a rămas mai nimic! Bărbatul a fost prins de polițiști și dus la Spitalul de Psihiatrie.

AMBIANȚĂ "Aici era dormitorul unde dormeam, acolo era frigiderul cu congelator, la perete. L-a luat și l-a distrus! Și mobile, uitați cum arată, toată distrusă!"

Asta a găsit femeia în propria casă. Doar pereții au rămas intacți, după criza de nervi a soțului.

AMBIANȚĂ "Și televizorul, ghivecele cu flori, uitați! Ce să mai, munca de o viață! Nici la cutremur nu se întâmplă așa!"

Scandalurile dintre cei doi soți durează de câțiva ani. Femeia a depus nenumărate plângeri la poliție, pe care le retrăgea ulterior, după ce se împăcau.

AMBIANȚĂ "- Ăsta era congelatorul. Se văd și pete de sânge! - Da, sunt pete. De la bătaie? - Nu știu de unde sunt. - E sângele dumneavoastră? - Nu, că nu am fost în casă."

În 2008, cei doi soți s-au despărțit după 28 de ani de casnicie. După șase ani, femeia s-a întors la fostul soț, ba chiar s-au recăsătorit, însă certurile și bătăile au continuat.

AMBIANȚĂ "- M-a amenințat că mă omoară și casa o distruge, că-i dă foc. - Vă e teamă de el? - Foarte tare, foarte tare îmi e teamă."

Polițiști l-au găsit pe bărbat prin vecini.

AMBIANȚĂ "- Vreți să vă răzbunați pe ea? - Nu, ea vrea să mă bage în pușcărie. - Dar ce are cu dumneavostră? - Păi, nu știu! Întrebați-o! Ea de ce nu e aici?"

VOX "- De ce ai distrus bunurile din casă? - Păi, deja m-a perturbat, de asta! M-a scos din minți! Am băut, m-am zăpăcit și asta este! Eu recunosc. Recunosc fapta."

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru distrugere. După audieri, el a fost dus la Secția de Psihiatrie, pentru ca medicii să decidă dacă are discernământ.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2