Date companie
 
 
 
 

Un bărbat și-a distrus casa, într-o criză de gelozie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tulcea, casa, barbat, gelozie, sotie, distrus
 

A devastat toată casa, furios că l-a părăsit soția! Un bărbat din Tulcea s-a răzbunat pe obiectele din locuință, după ce soția a fugit, sătulă de bătăile pe care le îndura. Omul s-a îmbătat și a pus totul la pământ. Din mobilă, electrocasnice, uși sau geamuri nu a rămas mai nimic! Bărbatul a fost prins de polițiști și dus la Spitalul de Psihiatrie.

AMBIANȚĂ "Aici era dormitorul unde dormeam, acolo era frigiderul cu congelator, la perete. L-a luat și l-a distrus! Și mobile, uitați cum arată, toată distrusă!"

Asta a găsit femeia în propria casă. Doar pereții au rămas intacți, după criza de nervi a soțului.

AMBIANȚĂ "Și televizorul, ghivecele cu flori, uitați! Ce să mai, munca de o viață! Nici la cutremur nu se întâmplă așa!"

Scandalurile dintre cei doi soți durează de câțiva ani. Femeia a depus nenumărate plângeri la poliție, pe care le retrăgea ulterior, după ce se împăcau.

AMBIANȚĂ "- Ăsta era congelatorul. Se văd și pete de sânge! - Da, sunt pete. De la bătaie? - Nu știu de unde sunt. - E sângele dumneavoastră? - Nu, că nu am fost în casă."

În 2008, cei doi soți s-au despărțit după 28 de ani de casnicie. După șase ani, femeia s-a întors la fostul soț, ba chiar s-au recăsătorit, însă certurile și bătăile au continuat.

AMBIANȚĂ "- M-a amenințat că mă omoară și casa o distruge, că-i dă foc. - Vă e teamă de el? - Foarte tare, foarte tare îmi e teamă."

Polițiști l-au găsit pe bărbat prin vecini.

AMBIANȚĂ "- Vreți să vă răzbunați pe ea? - Nu, ea vrea să mă bage în pușcărie. - Dar ce are cu dumneavostră? - Păi, nu știu! Întrebați-o! Ea de ce nu e aici?"

VOX "- De ce ai distrus bunurile din casă? - Păi, deja m-a perturbat, de asta! M-a scos din minți! Am băut, m-am zăpăcit și asta este! Eu recunosc. Recunosc fapta."

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru distrugere. După audieri, el a fost dus la Secția de Psihiatrie, pentru ca medicii să decidă dacă are discernământ.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O.U.G. privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în M.O. ( 29 Septembrie 2020 )

  Ordonanța de Urgență privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în Monitorul Oficial! Persoanele care doresc să achite retroactiv vechimea în muncă, își pot încheia contractul cu casa de pensii din zona de domiciliu.

 • Condiții de creditare pentru „Noua Casă” ( 4 Septembrie 2020 )

  Programul Noua Casă, la start! Față de vechiul program Prima Casă, acesta vine cu mai multe schimbări. Astfel, valoarea locuințelor vechi sau consolidate, care pot fi achiziționate, crește la 70.000 de euro, cu un...

 • Muzeul Art Nouveau din Oradea, unic în România ( 21 August 2020 )

  Primul muzeu Art Nouveau din România, inaugurat la Oradea! Construită între 1909 și 1910 in stil secession vienez, după un proiect al arhitecților László Vágó și József Vágó, Casa Darvas - La Roche din Oradea...

 • Anchetă în desfășurare, în dosarul motoarelor de ambarcațiuni furate din Suedia ( 15 Iulie 2020 )

  Percheziții, bunuri de sute de mii de euro recuperate, mandate de aducere și suspecți cercetați sub control judiciar, în dosarul privind furturile de motoare de ambarcațiuni din Suedia, vândute în Delta Dunării.

 • Programul „Casă Nouă”, pregătit pentru lansare ( 15 Iulie 2020 )

  Programul "Casă Nouă" este gata să înceapă! Anul acesta, plafonul maxim a fost ridicat la 140.000 de euro. Astfel, cei care vor să acceseze un credit în valoare de 646.000 de lei, vor fi nevoiți să plătească o rată...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2