Date companie
 
 
 
 

Un bărbat și băiețelul său de șapte ani, răniți de o creangă căzută dintr-un copac, în Parcul Carol

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, spital, barbat, parcul, copac, carol, baietel, creanga
 

Un bărbat de 35 de ani și băiețelul său de șapte ani au fost răniți de creanga unui arbore, care s-a rupt și a căzut peste ei, în Parcul Carol din Capitală. În parc se afla întreaga familie, cu doi copii, dar mama și fetița aflată în cărucior au scăpat nevătămate.

prin telefon: DANIEL VASILE, purtător de cuvânt, I.S.U. București "In Parcul Carol, în jurul orei 18 și 10 minute, o creangă s-a desprins și a rănit două persoane. Aceste două persoane prezintă escoriații și traumatism, la nivelul capului."

La fața locului au ajuns două ambulanțe. Medicii le-au acordat victimelor primul ajutor și, apoi, le-au transportat la spital. Copacul care s-a rupt fusese șubrezit de furtuna de acum două zile. Incidentul nu i-a a speriat, însă, pe oamenii care se relaxau în Parcul Carol.

VOX "- Vă simțiți în siguranță? - Bineînțeles! - Am văzut că sunteți cu fetița. - Și? Nu bate vântul! A fost o întâmplare nefericită. Părerea mea!"

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de accidentul din parc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2