Date companie
 
 
 
 

Un bărbat suspectat că ar fi traficat 9 tone de cocaină, arestat la Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, trafic, arestat, cocaina, barbat
 

Familia bărbatului arestat ieri, la Constanța, pentru că ar fi încercat să aducă nouă tone de cocaină din America Latina în Europa, susține că este vorba despre o confuzie. Soția și fiul acestuia spun despre el că este un simplu muncitor în port și are un salariu de 1.500 de lei. Suspectul a fost, însă, reținut de polițiștii români, după ce, pe numele lui, a fost emis mandat de urmărire internațională.

MIHAELA RĂDULESCU, soția suspectului "N-am nici termopane, n-am nici balcoanele închise și uitați cum arată casa."

GEORGE RĂDULESCU, fiul suspectului "Mi-ar plăcea să cred că e o confuzie. Nu știe, da' poate fi o confuzie, e un caz în cercetare și, atunci, Doamne ferește, cred că oricine poate fi o dată suspect."

Anchetatorii au, însă, altă variantă. În perioada decembrie 2007-aprilie 2008, bărbatul a coordonat o rețea de traficanți de cocaină. Membrii grupării au adus mai multe transporturi cu droguri din America Latină în Europa. Toate acestea au fost, însă, interceptate de polițiștii din Portugalia și din Spania, iar întreaga cantitate de marfă a fost confiscată. Românul era liderul rețelei, fapt pentru care Tribunalul din Milano a emis, pe numele lui, un mandat de arestare în lipsă. Astfel, a ajuns să fie dat în urmărire internațională.

GELU MANOLESCU, purtător de cuvânt, I.P.J. Constanța "Bărbatul a fost prins de către lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Constanța la domiciliul acestuia"

La cinci ani de la comiterea faptelor, procurorii Curții de Apel Constanța au dispus reținerea lui, pentru cinci zile, și urmează să fie predat autorităților italiene.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2