Date companie
 
 
 
 

Un bătrân a murit într-un incendiu de vegetație

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, gorj, mort, batran, resturi, vegetale, bratuia
 

Sfârșit tragic pentru un bătrân din Brătuia, județul Gorj! Bărbatul de 76 de ani a mers să dea foc unor resturi vegetale de pe un loc situat în apropierea unei păduri. Focul a scăpat, însă, de sub control și omul a încercat să-l stingă. Limbile de foc l-au cuprins în timp ce se lupta să stingă pojarul ce se extindea cu repeziciune și n-a mai avut scăpare. În apropiere se aflau și rudele sale, care munceau în vie. Oamenii i-au găsit cadavrul ars.

VOX "Dăte foc acolo și noi eram în deal, eu legam și ginerele tăia la vie, și văzurăm că nu mai vine, ne trezirăm cu focul. Și ginerele începu să strige: taică, taică! Și îl auzi: sări mumă că tata arsă!"

VOX "Când mă dusei în vale îl găsii acolo. Am început să țip: vino mumă, asta e!"

VOX "Defrișa la vie, aici. Eu auzi gălăgie, dar zisei că sunt oameni la vie pe aici."

VOX "Hainele plasticate, vă dați seama! Ce să mai, s-au aprins hainele."

VOX "Cred că din cauza fumului, îl doborî și el bătrân. 76 de ani. Căzu jos."

Oamenii au sunat la 112 după ajutor, dar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic ca să-l salveze. Anchetatorii au întocmit dosar penal și caută să stabilească circumstanțele morții bătrânului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Acoperișul Palatului Administrativ din Suceava, mistuit de incendiu ( 6 Martie 2021 )

  Palatul Administrativ din Suceava, în flăcări! Incendiul a izbucnit, sâmbătă dimineață, la acoperișul edificiului administrativ. Intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava a început cu stângul...

 • Accident mortal, pe o șosea din Bihor ( 20 Februarie 2021 )

  Accident cumplit, sâmbătă dimineață, pe Drumul Național 19 B, între Săcuieni și Marghita, în județul Bihor! Pe un segment de drum, un tânăr șofer a pierdut controlul volanului și consecințele au fost dramatice.

 • Bătrânii sună la ”Telefonul Vârstnicului” pentru a cere ajutor ( 4 Februarie 2021 )

  Bătrânii au nevoie de sprijin. Numărul persoanelor care au cerut sprijin la „Telefonul Vârstnicului” , anul trecut, este aproape triplu față de 2019. Serviciul social „Telefonul Vârstnicului” este o linie telefonică...

 • Proteste, după incendiul de la Matei Balș ( 30 Ianuarie 2021 )

  Protest la Institutul "Matei Balș" din Capitală! Mai multe persoane s-au adunat, vineri seară, în zona unității medicale pentru a-și exprima nemulțumirea față de incidentele repetate din sistemul sanitar românesc. Protestatarii au adus cu ei și lumânări pe care le-au aprins în memoria celor cinci pacienți decedați ieri. Totodată, aceștia au cerut demisiile președintelui României Klaus Iohannis și a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat.

 • Cinci pacienți și-au pierdut viața, în urma incendiului de la „Matei Balș” ( 29 Ianuarie 2021 )

  Incendiu cu urmări grave, la Institutul "Matei Balș" din Capitală! Cinci pacienți și-au pierdut viața, iar peste 100 au fost evacuați, unii dintre ei fiind mutați în alte saloane ale spitalului, iar alții fiind transferați la diferite unități medicale din București. Autoritățile continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauza producerii tragediei. Aceștia iau în calcul mai multe ipoteze, printre care și cea a unui scurtcircuit. Șeful statului, Klaus Iohannis, și premierul României, Florin Cîțu, au felicitat rapiditatea intervenției echipajelor de salvare la locul producerii incendiului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2