Date companie
 
 
 
 

Un bătrân din Făgăraș și-a ucis soția, după 50 de ani de căsnicie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : adio, brasov, ancheta, tren, fagaras, procurori, barbat, sotia, sinucis, omorat, calea, ferata, batai, strangulat, bilet, casnicie, certuri
 

Și-a omorât soția, apoi s-a sinucis! O căsnicie de 50 de ani s-a sfârșit dramatic, la Făgăraș, în județul Brașov. Un bătrân de 82 de ani și-a ucis cu brutalitate soția în vârstă de 78 de ani, după care, cuprins de remușcări, s-a dus pe calea ferată și s-a aruncat în fața trenului. Anchetatorii au descoperit în buzunarul acestuia telefonul mobil și l-au înștiințat pe fiul bărbatului. Acesta a plecat spre casă, ca să-și anunțe mama. Ajuns acolo, a descoperit că femeia fusese bătută cu bestialitate și apoi strangulată.

VOX ”Era în pat, în sufragerie. Se mai certau. A bătut-o, dar, de când i-a murit băiatul cel mare, ea, de atunci, a început să fie mai agresivă.”

Apropiatii spun ca în familia celor doi soți nu a fost niciodată liniște. Cei 50 de ani de căsnicie au fost un lung șir de bătăi crunte și amenințări cu moartea pentru femeie.

VOX ”O bătea, o chinuia, i-a rupt coaste, i-a rupt degete, a dat-o cu capul de faianță în bucătarie, de ea nu mai era sănătoasă săraca. O dădea afară din casă. Dimineața la 7 o vedeai cu traista în mână. Umbla pe aici! Noaptea, la 11, la fel.”

Vecinii au auzit strigătele disperate ale femeii, dar n-au intervenit, din cauză se obisnuișeră cu certurile celor doi.

VOX ”M-am trezit pe zgomotele lor: Mă omoară, mă omoară! Dar mă obișnuisem, că zilnic se auzea așa. Dar, dintr-o dată, nu s-a mai auzit nimic, și, zic: ”S-au potolit!”.”

În apartament, anchetatorii au descoperit un bilet de adio lăsat de bătrân.

CLAUDIU SANDU, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov ”Bărbatul își justifică, oarecum, actele pe care le-a comis, în sensul că era vorba de o lipsă acută a banilor și de anumite neînțelegeri care apăruseră în familie.”

Felul în care a fost formulat biletul de adio i-a determinat pe anchetatori să creadă că bătrânul își pierduse mințile. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2