Date companie
 
 
 
 

Un bătrân din Prahova, atacat de un hoț care a vrut să-i fure pensia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, omor, talharie, atacat, batran, cutit, vecin, pensia, yentativa
 

Atacat în propria locuință, pentru banii de pensie! Un bărbat de 73 de ani din Prahova a trăit clipe de groază, după ce un tânăr a dat buzna peste el și l-a înjunghiat. Omul abia luase pensia.

AMBIANȚĂ "Am ajuns să ne omoare în casă pentru bani."

Cum a primit pensia, bătrânul a plecat în sat să-și achite datoriile. S-a întors acasă spre seară, fără să observe că a fost urmărit până în curte de un vecin de 18 ani. Acesta a încercat să îi ia banii. Pentru că nu a reușit, s-a enervat și l-a înjunghiat pe bătrân. Țipetele disperate ale pensionarului i-au alertat pe vecini.

VOX "La un moment dat aud că strigă după ajutor, că îl omoară."

AMBIANȚĂ "Când am ajuns la portița aia, era acolo jos. Îi făcea cu cuțitul și am strigat: Hoții! Poliția, chemați poliția!"

VOX "Când l-am văzut plin de sânge, în halul ăla, nu am pomenit în viața mea. Am țipat, am urlat și eu, ca toată lumea. Venise după pensie, îl omora."

Agresorul s-a speriat de mobilizarea vecinilor și a rupt-o la fugă. Bătrânul rănit a fost dus de urgență la spital, iar medicii au reușit să-i salveze viața. Între timp, cel care l-a atacat a fost deja prins.

FLORENTINA CIOCA, purtător de cuvânt, Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova "Bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zilepentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată și tentativă de omor calificat."

La audieri, agresorul a susținut că bătrânul era de fapt dator la el. Tânărul riscă până la 10 ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2