Date companie
 
 
 
 

Un bebelus de opt luni a ajuns la spital, cu urme de agresiune pe corp

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, spital, medici, ciocan, bebelus, rani, agresiuni
 

Un bebeluș de opt luni, din comuna vasluiană Ciocan, a ajuns la spital grav ranit. Medicii spun ca ranile sunt capatate in urma unei agresiuni. Băiețelul are un picior rupt și mai multe urme de mușcături pe corp. Părinții sustin ca bebelusul și-a rupt piciorul după ce a căzut din pat, iar urmele de mușcături sunt cauzate de sora lui, în vârstă de doi ani.

AMBIANȚĂ tatăl "Prezența urmelor? - Am văzut că sunt vânătăi pe corp. Vânătăi am vazut că sunt gura fetei. De mai multe ori o mușcă."

dr. CĂTĂLINA IONESCU, Spitalul "Sfânta Maria" Iași "O stare generală influențată, cu multiple echimoze pe suprafața corpului, urme de mușcătură pe membrele inferioare și superioare și o fractura la nivelul gambei."

VOX "Drept să vă spun, e o familie dezordonată..."

IRINA CÂMPEANU, purtător de cuvânt, D.G.A.S.P.C. Vaslui "Vom stabili clar dacă este vorba de agresiune, dacă unul dintre părinții copilului se face vinovat de agresiune sau dacă e vorba de un simplu incident. Nu excludem separarea copiilor de mediul familial."

Cazul a intrat și în atenția Poliției.

MIHAELA ȘTRAUB, purtător de cuvânt, I.P.J. Vaslui "Datele din investigații vor fi coroborate și cu datele medico-legale."

Până la finalizarea anchetei, sora bebelusului rămâne în grija unei mătuși.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2