Date companie
 
 
 
 

Un bihorean din Hidiselul de Sus si-a incendiat vila

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, foc, autospeciale, divort, distrugere
 

Un bihorean din Hidiselul de Sus si-a incendiat vila. Suparat ca sotia sa a divortat, a urcat in pod si a dat foc locuintei sale. Vecinii au sunat imediat la 112. Pompierii au intervenit prompt, dar ultimul etaj si acoperisul au fost distruse.

AMBIANTÃ (pompierii se luptã cu flãcãrile)

VOX: "Sunt divortatã. El a amenintat cã dã foc la casã. Si s-a tinut de cuvânt. De multe ori a amenintat cã mã omoarã si pe mine. - E supãrat cã ati divortat? - Da, da."

VOX: "A urcat în pod cu un flacon de 2,5 litri si am vãzut o canistrã pe hol. Am auzit o bufniturã si a sãrit jos si a plecat. Atât l-am întrebat- Sorin ce ai fãcut? si a fugit cu masina."

VOX: "A dat foc. Are datorii. Are multe pe cap. Divortat... I-a fost si ciudã probabil."

DUMITRU IRIMUS, ISU Bihor: "Am intervenit la stingerea unui incendiu la acoperis cu trei autospeciale. Am reusit sã limitãm în timp foarte scurt si sã lichidãm incendiul."

Bãrbatul în vârstã de 47 de ani este cãutat acum de politisti. El se va alege cu dosar penal pentru distrugere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Preot de la Iași, găsit spânzurat în podul casei ( 12 Decembrie 2020 )

  Caz șocant, la Iași! Un preot din cartierul Galata a fost găsit spânzurat în podul casei. Sora sa este cea care a făcut cumplita descoperire și a alertat autoritățile. El nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio.

 • Incendiu, în Spitalul CF din Cluj-Napoca ( 22 Noiembrie 2020 )

  La doar o săptămână de la tragedia de la Piatra Neamț, un alt spital a fost afectat de incendiu. Pompierii au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea focului izbucnit la Spitalul CF din Cluj-Napoca, într-o...

 • Ludovic Orban anunță crearea a 200 de paturi noi pentru pacienții COVID ( 16 Noiembrie 2020 )

  Ludovic Orban susține că vinovăția colectivă invocată de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, după tragedia de la Piatra Neamț a fost o declarație făcută într-un moment dificil!

 • Cronica tragediei de la A.T.I. Piatra Neamț ( 15 Noiembrie 2020 )

  MONICA APOSTOL, reporter ”Incendiul ucigaș din secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț a izbucnit sâmbătă seară. Apelul la serviciul unic de urgență 112 a venit cu puțin înainte de ora 19:00.

 • Anchetă în cazul incendiului de la secția A.T.I. din Piatra Neamț ( 15 Noiembrie 2020 )

  Anchetă de amploare, în cazul incendiului devastator de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț! O echipă formată din procurori de la Parchetul General, polițiști și specialiști în...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2