Date companie
 
 
 
 

Un bihorean din Hidiselul de Sus si-a incendiat vila

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, foc, autospeciale, divort, distrugere
 

Un bihorean din Hidiselul de Sus si-a incendiat vila. Suparat ca sotia sa a divortat, a urcat in pod si a dat foc locuintei sale. Vecinii au sunat imediat la 112. Pompierii au intervenit prompt, dar ultimul etaj si acoperisul au fost distruse.

AMBIANTÃ (pompierii se luptã cu flãcãrile)

VOX: "Sunt divortatã. El a amenintat cã dã foc la casã. Si s-a tinut de cuvânt. De multe ori a amenintat cã mã omoarã si pe mine. - E supãrat cã ati divortat? - Da, da."

VOX: "A urcat în pod cu un flacon de 2,5 litri si am vãzut o canistrã pe hol. Am auzit o bufniturã si a sãrit jos si a plecat. Atât l-am întrebat- Sorin ce ai fãcut? si a fugit cu masina."

VOX: "A dat foc. Are datorii. Are multe pe cap. Divortat... I-a fost si ciudã probabil."

DUMITRU IRIMUS, ISU Bihor: "Am intervenit la stingerea unui incendiu la acoperis cu trei autospeciale. Am reusit sã limitãm în timp foarte scurt si sã lichidãm incendiul."

Bãrbatul în vârstã de 47 de ani este cãutat acum de politisti. El se va alege cu dosar penal pentru distrugere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Pescador turcesc prins la braconaj, somat cu focuri de avertisment ( 16 Martie 2021 )

  Pescador turcesc, prins la braconaj pe Marea Neagră, în zona economică exclusivă a României! Polițiștii de frontieră au depistat ambarcațiunea la o distanță de aproximativ 48 mile marine de localitatea tulceană...

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 • Acoperișul Palatului Administrativ din Suceava, mistuit de incendiu ( 6 Martie 2021 )

  Palatul Administrativ din Suceava, în flăcări! Incendiul a izbucnit, sâmbătă dimineață, la acoperișul edificiului administrativ. Intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava a început cu stângul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2