Date companie
 
 
 
 

Un bihorean din Hidiselul de Sus si-a incendiat vila

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, foc, autospeciale, divort, distrugere
 

Un bihorean din Hidiselul de Sus si-a incendiat vila. Suparat ca sotia sa a divortat, a urcat in pod si a dat foc locuintei sale. Vecinii au sunat imediat la 112. Pompierii au intervenit prompt, dar ultimul etaj si acoperisul au fost distruse.

AMBIANTÃ (pompierii se luptã cu flãcãrile)

VOX: "Sunt divortatã. El a amenintat cã dã foc la casã. Si s-a tinut de cuvânt. De multe ori a amenintat cã mã omoarã si pe mine. - E supãrat cã ati divortat? - Da, da."

VOX: "A urcat în pod cu un flacon de 2,5 litri si am vãzut o canistrã pe hol. Am auzit o bufniturã si a sãrit jos si a plecat. Atât l-am întrebat- Sorin ce ai fãcut? si a fugit cu masina."

VOX: "A dat foc. Are datorii. Are multe pe cap. Divortat... I-a fost si ciudã probabil."

DUMITRU IRIMUS, ISU Bihor: "Am intervenit la stingerea unui incendiu la acoperis cu trei autospeciale. Am reusit sã limitãm în timp foarte scurt si sã lichidãm incendiul."

Bãrbatul în vârstã de 47 de ani este cãutat acum de politisti. El se va alege cu dosar penal pentru distrugere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 • Apartament în flăcări, în București ( 6 August 2020 )

  Incendiu puternic în Capitală! Un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona intersecției dintre bulevardele Mihai Bravu și Basarabia a fost cuprins de flăcări. 

 • Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de pe Calea Giulești ( 29 Iulie 2020 )

  O explozie în boxa unui bloc de pe Calea Giulești din Capitală, urmată de incendiu, a provocat panică în toată zona. Incendiul a afectat apartamentele de la parterul blocului, iar unul dintre locatari...

 • Crimă, într-o familie din Satu Mare ( 14 Iulie 2020 )

  Un bărbat din Satu Mare și-a omorât soția cu mai multe lovituri de cuțit. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, crima s-a produs, luni seară, în jurul orei 21.00. Într-un moment tensionat...

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2