Date companie
 
 
 
 

Un bloc întreg a rămas fără gaze, după o intervenție minoră în rețeaua de distribuție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lege, bucuresti, locatari, gaze, bloc, furnizare
 

Bătaie de joc, sub acoperirea legii! Un bloc întreg nu mai primește gaze de aproape o săptămână. Totul a pornit de la o scurgere minoră de gaze identificată într-un apartament. Furnizarea gazelor în bloc a fost oprită și o firmă autorizată a remediat defecțiunea. După intervenție, gazele au rămas oprite și locatarii spun că nici la ora actuală nu li se spune când se va relua furnizarea. Revoltați, oamenii au ieșit în stradă.

AMBIANȚĂ "Durează două secunde, dacă apare o defecțiune. D-asta ești obligat să faci pe tot blocul revizie."

VOX "Cel care a mai avut ciorbă în frigider s-a descurcat, cel care nu, a băut un ceai sau o cafea, cel mult. Fiecare om, dimineața, își deschide robinetul. Avem oameni în vârstă care e posibil să-l lase deschis. Avem oameni de 90 de ani și, în momentul în care dau drumul, pericolul e mare."

VOX "Eu a trebuit să mă duc 35 de km să-mi fac mâncare pentru familie la o altă cunoștință. A trebuit să traversez Bucureștiu. Am făcut 35 de km într-o oră, ca să-mi fac mâncare pentru 3 - 4 zile."

VOX "E o asemenea absurditate că, pentru o defecțiune minoră, 5 zile, mâine se împlinește o săptămână, să fie gazul închis. Mi se pare reavoință."

Reprezentantul asociației de proprietari spune că s-au făcut demersuri pentru reluarea furnizării gazelor în bloc, dar, deocamdată se așteaptă... că așa e legea!

VOX "Au spus că reconectarea se face între 1-5 zile, că așa e legea. Eu înteleg că așa e legea, dar ce fac eu, pentru că am aproape 90 familii pe scară. Am copilași care au nevoie de lapte cald, bătrâni care au nevoie de ceai cald."

În total, 86 de familii sunt afectate de o prevedere a legii care nu ține cont de interesul omului și de distribuitorul de gaze care se ascunde în spatele acestei aberații legale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2