Date companie
 
 
 
 

Un buzoian a fost arestat pentru camatarie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proxenetism, moartea, clanul, ferarilor, buzoieni, camatari, amenintati, arestati
 

Arestat pentru camatarie!Un membru al clanului interlop al Ferarilor a fost arestat pentru 29 de zile dupa ce patru buzoieni spun cã au fost amenintati cu moartea de cãmãtari si au rãmas fãrã case si masini. Ei au cerut ajutorul oamenilor legii doar când au vãzut cã nu mai au scãpare.

AMBIANTÃ: "-Care sunt acuzatiile care vi se aduc? De ce sunteti aici, ati santajat pe cineva? ..."

Ionel Tudor, zis Ionicã Feraru, nu a vrut sã facã declaratii. În schimb, unul dintre cei care s-a temut pentru viata sa si a familiei a povestit cosmarul prin care a trecut.

VOX victimã: "M-au amenintat atât pe mine, cât si familia, copiii! Au fost la domiciliul meu si m-au amenintat cu moartea, cã-mi ia copiii, cã-i bagã în cãrucior cu rotile! (...) -Sunt si alte persoane aflate în aceeasi situatie cu dumneavostrã? -Am auzit cã le-a luat si case, si masini si i-a nenorocit si pe ei!"

Politistii spun cã la perchezitii au gãsit peste 350 de mii de euro.

AMALIA VLÃDESCU IPJ Buzãu "În urma perchezitiilor efectuate în douã locatii din Municipiul Buzãu au fost ridicate mai multe documente si înscrisuri si importante sume de bani."

În urmã cu aproximativ o lunã, fratele acuzatului dar si tatãl acestora au fost arestati pentru proxenetism.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2