Date companie
 
 
 
 

Un cetãțean german a fost gãsit sugrumat, într-o pãdure din Cisnãdioara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sibiu, padure, german, cetatean, sugrumat, cisnadioara
 

Moarte suspectã în Sibiu! Un cetãțean german, în vârstã de 75 ani, a fost gãsit sugrumat, într-o pãdure de la marginea satului Cisnădioara, din județul Sibiu. Bãtrânul, care era găzduit de o soră, se afla în vizitã la fratele sãu, timp în care a izbucnit o ceartă, între cei doi, din cauza unei proprietãți. Cetățeanul german a dispărut în urmă cu o săptămână, vineri, după acest episod, dar sora sa a anunțat poliția abia luni.

VOX "- A plecat de la mine la ora 11, sã se ducã la domiciliul lui, unde locuiește cu un frate, si nu s-a mai întors, de la ora 11, deloc. Este ceva în legãturã cu proprietatea. - Credeți cã l-a ucis celãlalt frate? - S-ar putea."

Procurorii spun cã trupul neînsuflețit avea urme de violență.

IOAN BOȚOC, procuror criminalist, Parchetul Sibiu "Lângã el o bicicletã, însã, o poziție atipicã a bicicletei, pusã în paralele, sprijinitã de pantofi. Dupã modul în care se prezenta cadavrul, dupã îmbrãcãminte, am ajuns la concluzia cã a fost adus și pus acolo!"

ADRIANA ȘANDRU, prim-procuror, Parchetul Sibiu "Din primele cercetãri, rezultã cã moartea a fost violentã și s-a produs prin sugrumare. În prezent, se fac cercetãri, pentru identificarea autorului. "

Principalul suspect este fratele sãu de 73 de ani, care a dispãrut și el.

LUCIANA BALTEȘ, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Sibiu "Dispariția bãrbatului a fost sesizatã în scris Serviciului de Investigații Criminale, în data de 24 septembrie. Din verificãrile efectuate, nu s-a putut data la care a dispãrut de la domiciliu, însã acesta a plecat într-o direcție necunoscutã, cu bicicleta."

Fratele cetațeanului german este căutat de poliție. El a fost dat, deja, în consemn la frontiere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2