Date companie
 
 
 
 

Un cioban din Galați a ajuns la Psihiatrie, dupã ce i-au fost furate oile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, ancheta, oi, capre, furat, cioban, psihiatrie, turma
 

Un cioban din Galați a ajuns la Psihiatrie, în stare de șoc, după ce a descoperit că i-a dispărut turma de oi. Bãrbatul s-a dus pânã acasã sã mãnânce și a lãsat stâna nesupravegheatã. Când s-a întors la locul în care lăsase turma, animalele parcă intraseră în pământ. Ciobanului i s-a făcut rău pe loc!

AMBIANTA "- A tãiat cu cleștele. - Aici nu era poartã, nu? - Pãi, nu! Pãi pe aici le-a scos. Se deschidea poarta acolo la vale. Acum le-o scos și o luat-o pe aici pe la deal."

GIGEL ZALUM, fratele ciobanului "S-a dus pe deal si, cand s-a intors inapoi la tarla si a vazut ca nu-i nicio oaie, a cazut jos din picioare. L-a luat salvarea!"

Cum au dispărut peste 150 de oi și zece capre fără să audă sau să vadă cineva ceva suspect, este un mister!

VOX "Nu am auzit niciun fel de miscare, ceva. Câinii, cã are numai doi, când pleca el, plecau și câinii."

Poliția anchetează cazul, dar cercetãrile merg greu, din ca pentru cã în seara respectivã a plouat cu gãleata, iar apa a șters toate urmele.

CRISTINA TATULICI, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Galați "In baza sesizarii primite, politistii de la Mastacani efectueaza cercetari in vederea identificarii autorilor."

Acum, bărbatul în vârstă de 36 de ani este internat la Psihiatrie, în Galați. Rudele spun cã nu-și amintește nimic din ceea ce s-a întâmplat. Spune doar cã vrea sã se întoarcã la turmă, ca să-și hrănească oile și caprele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2