Date companie
 
 
 
 

Un cioban dintr-o localitate suceveana, impuscat de paznicul de vanatoare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impuscat, vanatoare, paznic, cioban, uncesti
 

Un cioban din localitatea suceveană Uncești a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împușcat de un paznic de vânătoare. Agresorul s-a înfuriat în momentul în care victima i-a cerut să nu mai tragă în câini.

AMBIANTÃ "Și de aici mi-au scos alice, că am scos-o eu cu limba și mi se pare cã mai sunt vreo două și prin cap."

FILOTEANU CULITÃ, victima "Am venit și i-am spus cã în continuu, când mã deplasez eu cu oile, el tot vine pe ascuns beat și imediat împușcă câinele. I-am spus: nu mai trage când vii pe acolo, sã nu îmi mai împuște câinele."

VOX "S-a auzit o împușcătură, soțul meu a fugit la deal să vadă despre ce e vorba. M-am dus sã închid oile, să îl caut atunci la pârâu, l-am auzit strigând: vino încoace, Ană, că sunt împușcat."

Medicii spun că bărbatul mai are câteva alice în corp, lângă organe vitale, dar starea lui este stabilă.

CONSTANTIN RÃDULESCU, medic chirurg "Cele care erau superficiale, le-am scos. Pot sã și rămână din cavitatea pleuralã. -Și rãmân acolo pentru totdeauna, sau cum? -Sunt pacienți care au schije din război."

Imediat după ce l-a împușcat pe cioban, paznicul de vânătoare a fugit de la locul faptei. Polițiștii l-au identificat însă rapid, i-au confiscat toate armele deținute legal, iar acum îl cercetează pentru tentativă de omor calificat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2