Date companie
 
 
 
 

Un complex turistic de lângă Buzău a fost distrus de un incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, buzau, flacari, pagube, complex, turistic, han
 

Un complex turistic de lângă Buzău s-a făcut scrum, în urma unui incendiu violent. Mansarda hanului și peste 500 de metri pătrați de acoperiș au ars în totalitate. Pompierii s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările înalte de câtiva metri.

AMBIANTA "Faceți deschidere în pod! Ați auzit? Fă deschidere!"

Oamenii au sunat la 112 după ce s-a întrerupt curentul electric.

VOX: "A luat foc din senin, fară niciun fel de, am avut impresia că plouă, prima data se auzea trosnind. Am ieșit afară, flacără, haideți că arde, am luat tot, am dat ce am dat afară și restul au rămas, nu am avut ce să le facem."

În momentul izbucnirii incendiului, în local se aflau doar muzicanții și administratorul, care au iesit imediat afară.

VOX "Am văzut că flăcările erau ieșite deasupra aici, deasupra intrării principale și care în decurs de cinci minute s-au extins pe toată suprafața hanului."

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă. Acțiunea a fost îngreunată din cauza lipsei de hidranți în zonă.

DAN MANCIULEA, reprezentant I.S.U. Buzău "Pagubele sunt cei aproximativ 500 de metri pătrați acoperiș și mansarda și la interior mobilier și aparatura electrocasnică."

Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurtcircuit. Complexul turistic a fost inaugurat anul trecut ca popas pentru grupurile de motocicliști. Patronul începuse de putin timp să amenajeze camerele de la mansarda clădirii. Pagubele sunt evaluate la peste 200.000 de euro. Complexul nu era asigurat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • Plan de concedieri, în urma închiderii minelor necompetitive ( 13 Iunie 2021 )

  Peste 8.300 de mineri de la Complexurile Energetice Oltenia și Hunedoara își vor pierde locurile de muncă, în urma închiderii minelor de cărbune necompetitive. Angajații concediați ar putea beneficia...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2