Date companie
 
 
 
 

Un copac doborât de vânt a distrus, azinoapte, opt mașini. Cod galben de ninsori, viscol și polei, în 8 județe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, vant, masini, polei, ninsori, cod, galben, copac, ploaia
 

Ploaia și vântul puternic au făcut ravagii, joi noapte, pe străzile Capitalei! Peste opt mașini aflate pe Bulevardul Ștefan cel Mare au fost avariate, după ce un copac din fața Spitalului Colentina s-a prăbușit peste ele. Nicio persoană nu a fost rănită. Autoritățile au trimis în zonă două echipaje de descarcerare, pentru a îndepărta plopul căzut pe autoturisme.

VOX "Am auzit zgomotul, apoi am văzut că vine un imens copac peste noi. S-a înnegrit totul, n-a durat mult, dar a fost un zgomot înfiorător."

VOX "Am văzut c-o să cadă copacul peste noi. Ne-am ghemuit cât am putut. Partea mai rea era cu cioburile care simțeai că vin."

VOX "Dar ce credeți că eu stau să mi-o facă asigurarea? Știți cum e-n România! Dar nu se poate chiar nici pomii să-i verificăm?"

VOX "Am auzit o bubuitură. N-am realizat ce s-a-ntâmplat, s-a mișcat mașina. Am crezut inițial că e cutremur."

IOANA STANCU, purtător de cuvânt, B.P.R. București "E vorba de opt autoturisme avariate, două erau parcate, șase în mers. E vorba de un copac care a căzut din curtea Spitalului Colentina peste cele 6 mașini în mers și 2 parcate. Le vom elibera cu operativitate acele dovezi necesare reparării."

VOX "Îmreună cu Poliția vom rezolva problema asigurărilor care, cu siguranță, în zilele următoare va fi rezolvată.- Deci vor fi despăgubiți șoferii?- Absolut!"

DANIEL VASILE, purtător de cuvânt, I.S.U. București "Important e că nu sunt victime. Mai sunt încă trei, pe strada Jiului, Tăcerii. Trei stâlpi au căzut. Nu știm exact peste câte mașini. Decebal, în zona Muncii, un panou foarte mare, în pericol de prăbușire!"

Iarna va continua să-și facă de cap în toată țara. Meteorologii au emis cod galben de ninsori, viscol și polei, în 8 județe. Va ninge în Suceava, Neamț, Botoșani, Bacău, iar în Iași, Vaslui și Vrancea vor fi precipitații mixte, care vor favoriza depuneri de polei. În cea mai mare parte a zonei montane va ninge abundent, iar vântul va sufla tare, în special pe creste, viscolind și spulberând zăpada. În Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși, pe arii restrânse, 20 l/mp, favorizând producerea poleiului. Vântul va avea intensificări locale, temporare, cu viteze mai mari în sud și sud-est, acolo unde rafalele vor depăși 50 km/h.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2