Date companie
 
 
 
 

Un copil a murit, după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, fetita, bloc, murit, cazut, tatal, etaj
 

Tragedie într-o familie din București! O fetiță de 4 ani și jumătate, singurul copil al familiei, a căzut de la etajul 10, chiar sub ochii tatălui ei. Bărbatul se afla în parcarea de lângă bloc, în momentul în care fetița, care se afla la un geam deschis al apartamentului de la etajul 10, s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Copilul a murit pe loc.

VOX "- Era geamul deschis? - Era, dar era plasă și a împins în plasă și, când a împins, a căzut. Și urcată și pe biroul ăla, acolo!"

În momentul producerii tragediei, fetița se afla acasă doar cu tatăl ei, iar mama era la serviciu. Profitând de faptul că fetița dormea, tatăl a mers până la mașina parcată în fața blocului. Între timp, copilul s-a trezit și s-a urcat pe un birou, pentru a ajunge la geam.

VOX "Ea tot a strigat ”tati, tati, tati” și, în timpul ăsta, a căzut. Taică-su a văzut cum a căzut."

Medicii de la S.M.U.R.D. au găsit-o pe fetiță în stop cardio-respirator. Încercările de resuscitare au fost zadarnice. Trupul neînsuflețit al micuței a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie. Vecinii spun că tatăl, mama și fetița formau o familie perfectă.

VOX "Aia mică, o dulce, o pui pe rană, extraordinară puștoaica. Sunt distruși! Nu știu cum o să-și revină. Important e să stea bine cu psihicul, că altfel nu-i văd. Era multa iubire în casa aia. Nu meritau așa ceva!"

În acest caz a fost demarată o anchetă, în scopul stabilirii împrejurărilor în care a murit copilul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2