Date companie
 
 
 
 

Un copil a murit, iar alți doi au suferit arsuri grave, într-un incendiu produs în Mureș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copil mort, incendiu, foc, Bord
 

O fetiță de 13 ani a ars de vie, iar doi dintre frații ei au fost răniți, într-un incendiu produs la o casă din satul mureșean Bord. Focul a pornit de la acoperiș, iar fata reușise, in primă fază, să se salveze. Ea a reintrat însă în casă, prin bucătărie, pentru a se asigura că niciun alt membru al familiei nu a rãmas în locuință. Din păcate, minora nu a mai reusit să iasă.

AMBIANȚĂ (incendiu la casă)

RADU VASILE, ISU Mureș, "Ipotezele sunt încã în cercetare, sunt mai multe variante, avem un horn care nu era protejat termic față de materialul combustibil al acoperișului, în fiecare cameră era câte o sobã fãrã acumulare de cãldură."

Cei doi copii care au suferit arsuri grave, unul în vârstă de doi ani, iar celălalt de 7, au fost aduși cu un elicopter la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

AMBIANȚĂ (transportati la elicopter)

AMBIANȚĂ (îl urcã în elicopter)

BARTOS APOR, UPU SMURD Mureș: "Copiii sunt ce sã spun, unul este în stare mai gravã care este copilul cel mic de doi ani jumate cu arsuri faciale si probail si arsuri ale cãilor aeriene, celãlalt este ars numai la mâini."

Un alt frate al celor 3, care a scăpat ca prin minune fără arsuri, a fost lăsat în grija unei rude. Pãrintii au fost preluati de servicii specializate în consiliere psihologicã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Pescador turcesc prins la braconaj, somat cu focuri de avertisment ( 16 Martie 2021 )

  Pescador turcesc, prins la braconaj pe Marea Neagră, în zona economică exclusivă a României! Polițiștii de frontieră au depistat ambarcațiunea la o distanță de aproximativ 48 mile marine de localitatea tulceană...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2