Date companie
 
 
 
 

Un copil de 10 ani a înjunghiat o fată de 13 ani, pe motiv că se certa cu sora lui

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : baiat, tulcea, politisti, parinti, protectia, injunghiat, gat, fata, sora, copilului
 

Caz șocant la Tulcea! Un băiat de 10 ani a înjunghiat o fată de 13 ani, pe motiv că se certa cu sora lui. Incidentul s-a produs într-un cartier de la marginea orașului. Victima se certa pe stradă cu o vecină de aceeași vârstă și i-a dat o palmă. Fratele acesteia, în vârstă de zece ani, a apărut cu un cuțit în mână și, fără să clipească, i-a înfipt cuțitul în gât fetei care i-a lovit sora.

VOX "- Cu cuțitul a facut-o. - Cine? - Un baiat. Un copil de zece ani!"

NICOLAE RADU SICINSCHI, medic, S.J.A. Tulcea "Un conflict spontan, intervenit între doi copii. Un băiat de 10 ani și o fată de 13 ani, cea de-a doua fiind înjunghiată de baiatul de 10 ani, a fost preluată și stabilizata."

După ce a înjunghiat-o pe fată, copilul a aruncat cuțitul și a rupt-o la fugă. Chemați de urgență, polițiștii au demarat o anchetă.

DANIELA CONDREA, purtător de cuvânt, I.P.J. Tulcea "Polițiștii au stablit că în urma unui conflict între doi minori, una dintre minore a fost tăiata. Se continuă cercetarile, pentru lamurirea circumstanțelor."

Părinții fetei înjunghiate sunt plecați la cerșit în Portugalia. Ea mai are doi frați mai mici, de care are grijă singură. O rudă mai în vârstă trece din când în când pe la ei.

LAURA MINCU, director, D.J.P.C. Tulcea "Pentru moment, nu se pune problema ca aceștia să fie preluați în sistemul de protecție. Vor fi monitorizați pâna la sosirea parinților in țară."

Părinții copiilor au fost anunțați cu privire la ceeea ce s-a întâmplat și sunt asteptați să se întoarcă acasă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2