Date companie
 
 
 
 

Un copil de 12 ani a fost ucis de o mașină, pe o trecerea de pietoni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, sofer, omor, dosar, copil, autoturism, trecere, pietoni, soseaua, culpa, omorat, petricani
 

Sfârșit tragic pentru un copil în vârsta de 12 ani, din Capitală. Acesta a fost lovit de un autoturism pe Șoseaua Petricani, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Copilul venea de la o partidă de fotbal și se îndrepta spre casă, când s-a întâmplat nenorocirea.

VOX ”L-a aruncat, uite, in mașina aia și l-a omorât pe loc. Să meargă la pușcărie, acuma, pe toată viața, că ne-a distrus.”

VOX ”A coborât la tramvai și l-a luat pe trecerea de pietoni, de l-a aruncat nu știu câți metri. Copilul venea de la fotbal.

VOX ”Eu am fugit. Era să mă omoare și pe mine! - Pe trecerea de pietoni? - Da! - Avea viteză? - Avea 100 la ora!”

Martorii accidentului povestesc că șoferul circula cu viteză foarte mare. În urma impactului, copilul a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitat zeci de minute, însa fără succes.

ANDREI CODĂU, purtător de cuvânt, Brigada Rutieră București ”În urma impactului a fost aruncat pe sensul de deplasare, unde a fost acroșat de alt autoturism. În urmă, deși au facut demersurile legale, tânărul a decedat. Ambii conducatori auto au fost testați, iar rezultatul a fost negativ.”

Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru omor din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2