Date companie
 
 
 
 

Un copil de 7 ani a murit într-un accident produs în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, masina, bucuresti, copil, familie, caine, regulamentar, irakiana
 

Tragedie, duminică seară, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei! Speriat de un câine, un copil în vârstă de 7 ani a sărit în fața unei mașini aflată în trafic. Impactul a fost nimicitor! Băiețelul a rămas fără suflare pe asfalt. Medicii au intervenit rapid la locul accidentului și au încercat aproape o oră să-l resusciteze pe micuț, dar în zadar. La volanul mașinii se afla un tânăr de 24 de ani, care circula regulamentar, în limitele vitezei legale. A oprit imediat autoturismul, dar pentru copil lovitura puternică la cap a fost fatală.

VOX "Șoferul avea cam 20, 30 la oră, deoarece a acordat și prioritate la trecerea de pietoni. Nu a avut viteză! A fost foarte mare bubuitura, am auzit de aici de sus."

Familia băiețelului este de orgine irakiană și locuiește aproape de locul producerii accidentului. Mama lui era acasă, când a avut loc nenorocirea, și a aflat imediat ce s-a întâmplat. A ajuns într-un suflet la locul tragediei și, când și-a văzut copilul fără viață, a intrat în stare de șoc.

VOX "Un minor în vârsta de 7 ani, în timp ce se deplasa cu fratele său, pe strada Lizeanu, s-a speriat de un câine, a pătruns pe partea carosabilă, unde a fost surpins și accidentat mortal de un autoturism care circula regulamentar."

Oamenii care lucrează sau locuiesc în zonă spun că sunt speriați de câinii care se plimbă nestingheriți pe străzi. În urmă cu trei ani, tot în Sectorul 2 și-a gasit sfârșitul și Ionuț, băiețelul de 4 ani sfâșiat de câini.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2