Date companie
 
 
 
 

Un copil de doi ani a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 3

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, ancheta, mama, familie, murit, durere, cazut, etaj, baietel, fereastra
 

Durere fără margini, într-o familie din Constanța! Un copilaș de numai doi ani a murit după ce a căzut pe geam, de la etajul trei. Băiețelul se juca cu fratele lui geamăn, în pătuț. Mama a mers la bucătărie și i-a lăsat singuri în cameră. Până să revină femeia în cameră, unul dintre copii s-a urcat pe un scaun, a ajuns la geam, s-a cățărat pe pervaz și a alunecat în gol.

AMBIANȚĂ "Copiii îmi zicea că a fost o fereastră deschisă și că a escaladat fereastra."

VOX "Eu am rămas șocată. Eram în casă. Vorbeam cu nepoțelul la telefon și când a zis vecina, am rămas șocată. Sunt terminată."

VOX "Durere! Durere mare!"

Când s-a întors în cameră, mama a înlemnit! Unul dintre gemeni dispăruse, iar în dreptul ferestrei larg deschise se afla scaunul. S-a uitat afară și a văzut băiețelul prăbușit la pământ, într-o baltă de sânge. A fugit într-un suflet afară la copil și a chemat ajutoare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Murise deja.

VOX "Am fost solicitați pentru un copil de doi ani care a căzut de la etajul trei. Copilul a decedat, avea leziuni incompatibile cu viața."

Pe lângă gemeni, familia mai are un băiețel de șapte ani. Tatăl copiilor este marinar și mama se ocupă de copii cât timp acesta este plecat pe mare. Vecinii spun că femeia era grojulie cu cei trei copii și nimeni nu înțelege cum a fost posibil să se întâmple tragedia.

VOX "- Avea foarte mare grijă de ei. - V-a șocat? - Da, foarte mult."

Mama este acum anchetată de procurori. Direcția de Protecție a Copilului a demarat, de asemenea, o anchetă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2