Date companie
 
 
 
 

Un copil de doi ani, din cartierul bucureștean Lacul Tei, a supraviețuit miraculos, după ce a căzut de la etajul 6

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, medici, cartier, copil, cazut, lacul, etaj, baietel, tei, grigore, alexandrescu
 

Intâmplare miraculoasă în cartierul bucureștean Lacul Tei. Un copil de doi ani a scăpat ca prin minune cu viață, după ce a căzut de la etajul 6. În cădere, băiețelul s-a agățat de creanga unui copac și a aterizat, apoi, pe o pernă lăsată la aerisit la etajul 1. De aici, cu tot cu pernă, micuțul a ajuns pe o grămadă de frunze uscate, astfel încât s-a ales doar cu răni superficiale. Potrivit vecinilor, mama băiețelului era în casă, dar se afla în baie în momentul în care micuțul s-a urcat pe un scaun aflat în balcon și s-a dezechilibrat.

VOX "Mã uit pe balcon în jos, zic, aoleu, un copil! Eram cu toatã familia în casã, aici. Coboram pe scãri cu ușa deschisã, dați telefon la salvare! Am ridicat un pic copilul, l-am vãzut cã, cât de cât, e binișor, fãrã sânge, fãrã astea!"

O ambulanță l-a transportat pe micuț la Spitalul de Urgență Floreasca, de unde a fost transferat la Spitalul ''Grigore Alexandrescu''. Medicii l-au examinat și au constatat că nu a suferit răni grave.

RALUCA ALEXANDRU, purtător de cuvânt, Spitalul "Grigore Alexandrescu" "Nu s-a evidențiat nimic patologic. Deocamdatã el este stabil. Este internat la noi în spital. S-a stabilit un traumatism toraco-abdominal, care se ține sub supraveghere!"

Copilul va rămâne în spital încă două zile, sub supravegherea medicilor.


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2