Date companie
 
 
 
 

Un copil de patru ani a supravietuit unei cãzãturi de la etajul trei al unui bloc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, copil, bloc, cazut, supravietuit
 

Un copil de patru ani a supravietuit miraculos, dupã ce a cãzut de la etajul trei al unui bloc din Capitalã. Bãiețelul rămăsese singur acasă, în momentul în care s-a produs accidentul. Pãrintii erau la serviciu, iar sora lui, în vârstă de nouã ani, plecase sã cumpere înghetatã. Vecinii au fost cei care au sunat la 112.

VOX "Am auzit când striga dupã sora lui! Angela, Angela! Dupã ce a strigat, tocmai intra pe poartã sora lui si l-a vãzut cãzut deja jos."

Pânã acum, în timpul în care părinții erau la muncă, copiii erau supravegheat de un bunic. Cu o searã înainte de producerea accidentului, bãtrânul s-a certat cu nora sa. În urma scandalului, femeia s-a mutat în alt apartament, împreună cu soțul și copiii.

ANGHEL PAPA, bunic "- Cu cine era copilul acasã? - Acum era singur! - Era singur, cu nepoatele amândouã. Fetele s-au dus sã ia înghetatã. Copilul dormea, s-a trezit, s-a urcat pe geam. Pânã ieri a stat cu mine, dar din cauza unui conflict între mine si noru-mea, cã n-a vrut sã stea cu mine."

Copilul a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde medicii au constatat ca suferise doar câteva zgârieturi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2