Date companie
 
 
 
 

Un copil de trei ani a murit după ce a căzut într-o fosă septică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iasi, demis, copil, director, scoala, murit, fosa, septica, buda
 

Caz dramatic, într-un sat din județul Iași! Un copil în vârstă de trei ani a murit, după ce a căzut în fosa septică din spatele școlii din satul Buda, comuna Brăiești. Potrivit Mediafax, surse judiciare au precizat că băiețelul participa la activități educative, în curtea școlii, acolo unde funcționează și grădinița, când, la un moment dat, a rămas nesupravegheat și s-a dus în spatele clădirii, unde se afla fosa septică. Curiozitatea de a afla ce se ascunde sub bucata de tablă i-a fost fatală. Probabil, s-a dezechilibrat și a căzut în groapă. Când și-au dat seama de lipsa copilului, cadrele didactice au pornit în căutarea lui și l-au găsit în fosă. Au apelat serviciul de urgență 112 și la fața locului a ajuns rapid un echipaj medical. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat și medicii au fost nevoiți să declare decesul copilașului. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

ANA IACUB, reporter ”În urma tragediei, directorul școlii din Buda a fost demis. Decizia, motivată de faptul că nu au fost asigurate condiții de securitate pentru elevi în spațiul școlii, a fost votată în unanimitate de Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Iași.”

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului, aspectele legate de securitatea elevilor în perimetrul școlii au fost puse în discuție, cu prioritate, de nenumărate ori la întâlnirile periodice cu directorii unităților de învățământ, așa cum, periodic, sunt transmise adrese de atenționare în acest sens. Până la finalul săptămânii va fi desemnat un nou director la școala din Buda.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2