Date companie
 
 
 
 

Un copilaș a luat foc de la grătarul aprins de părinți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Octombrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, spital, copil, parinti, benzina, gratar
 

Un copil de patru ani, din județul Prahova, a suferit arsuri grave, în timp ce se afla cu părinții la un grătar. Nenorocirea s-a produs din cauză că părinții au turnat o substanță inflamabilă pe grătar, pentru a-l încinge cât mai repede, fără să țină cont că în imediata apropiere se afla și băiețelul. Stropii de benzină au sărit și pe hainele copilașului, care a luat foc instant. Copilul cu arsuri foarte grave a fost preluat cu un elicopter S.M.U.R.D., care l-a transportat la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din București.

RALUCA ALEXANDRU, purtător de cuvânt, Spitalul “Grigore Alexandrescu” „A fost adus un băiețel de patru ani cu arsură prin flacără, o arsură pe 70% pe suprafața corpului. Am înțeles că i-au luat foc hainele, este în stare foarte gravă. Ieri, în urgență, a fost supus unei intervenții chirurgicale, incizii de degajare, cum spunem noi, la nivelul membrelor, asta însemnând că arsurile sunt destul de profunde și este internat, momentan, în Secția de A.T.I., de Terapie Intensivă, intubat și ventilat mecanic.”

În acest caz a fost inițiată o anchetă, pentru a se stabili dacă părinții se fac vinovați de neglijență.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2