Date companie
 
 
 
 

Un craiovean cu afecțiuni psihice a înjunghiat mai multe persoane

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craiova, coma, injunghiat, parc, barbat, tatal, afectiuni, fete, vecin, psihice
 

Momente de teroare, într-un parc din Craiova! Un bărbat de 30 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, a atacat mai multe persoane cu un cuțit. Omul și-a bătut, mai întâi, tatăl, după care a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și a fugit pe străzi. Pe primul om care i-a ieșit în cale, un vecin, l-a tăiat și lăsat într-o baltă de sânge, după care a fugit în parcul din apropiere. Câteva fete aflate în parc au trăit clipe de groază. Individul le-a lovit cu picioarele și a încercat să le atace cu același cuțit.

VOX "Venea din colo, în fugă, cu cuțitul în mână. Aici, 7-8 fete, copiii mei, nepoții mei, și a intrat direct în ei cu cuțitul în mână. Intră cu piciorul în față, o puse pe sor'mea jos, a luat o la picioare și, mai încolo, a luat-o la fugă."

Tatăl agresorului a cerut ajutor la 112, iar polițiștii au ajuns chiar în momentul în care ataca fetele din parc. Oamenii legii l-au somat să se predea, dar au fost atacați și ei. Până la urmă, l-au împușcat în picioare pentru a-l opri.

AMELIA CĂPRĂRIN, purtător de cuvânt, I.P.J. Dolj "Polițiștii au executat mai multe focuri de armă rănindu-l superficial."

Agresorul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital. Tot la spital a fost transportat și vecinul aflat în comă. În acest caz a fost deschis dosar penal. Dacă se va dovedi că agresorul nu avea discernământ în momentul comiterii faptelor, el va fi internat într-o unitate de psihiatrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2