Date companie
 
 
 
 

Un deținut de la Penitenciarul Oradea, înarmat cu un topor, a evadat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furt, evadat, detinut
 

Un deținut de la Penitenciarul Oradea, care ispășea o condamnare de trei ani și jumătate pentru furt, a evadat de la un punct de lucru al centrului de detenție. Acolo, bărbatul în vărstă de 44 de ani, făcea lucrări de salubrizare, când, a profitat de neatenția gardianului și a reușit să fugă pe malul Crișului. Potrivit unor surse judiciare, deținutul era înarmat cu un topor.

DUMITRU TICĂ, purtător de cuvânt Penitenciarul Oradea: "La ora actualã au fost efectuate mai multe filtre. Au fost anunțate organele de poliție, poliția de frontierã, jandarmi. S-au constituit echipaje și s-a trecut la acțiuni de identificare și prindere a condamnatului."

În prezent, mai multe echipaje de Poliție se află pe ambele maluri ale Crișului Repede unde îl caută pe deținut. Bărbatul era închis de la 1 iulie 2010 și urma sã fie eliberat condiționat în luna septembrie a acestui an. Acum, riscă între 6 luni și doi ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Angajații unei benzinării din Alba, anchetați pentru furt de combustibil ( 17 Iunie 2021 )

  Mai mulți angajați ai unei benzinării din județul Alba sunt acuzați că ar fi furat combustibil de la locul de muncă! Pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, complici le-ar fi fost mai mulți șoferi de camioane.

 • Metoda „Pandora”, folsotă de hoții de mașini de lux ( 16 Iunie 2021 )

  O metodă de furt a mașinilor de lux dotate cu sistemul ”keyless entry”, în atenția polițiștilor, care transmit o avertizare posesorilor de astfel de autovehicule! Conform polițiștilor, hoții folosesc...

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure ( 28 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 • 51 de locuințe sunt jefuite, zilnic, în România ( 1 Octombrie 2020 )

  Amenințări noi, riscuri vechi! Anul acesta, din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei, românii au fost obligați, mai mult ca niciodată, să stea acasă, pentru siguranța lor și a celor dragi. Asta nu i-a descurajat însă pe hoți.

 • Zeci de persoane, cercetate pentru contrabandă, delapidare și furt ( 18 Septembrie 2020 )

  Zeci de persoane din județele Constanța și Ialomița, cercetate pentru contrabandă, delapidare și furt! Inițial, trei bărbați au fost depistați în flagrant delict de polițiștii de la Transporturi în timp ce achiziționau 275 de litri...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2