Date companie
 
 
 
 

Un elev al Seminarului Teologic din Husi a ajuns in arestul Politiei, dupa ce si-a injunghiat un coleg

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : retinut, victima, elev, procurori, injunghiat, seminar, teologic, husi
 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui au dispus luni reținerea pentru 24 de ore a elevului de 16 ani din Huși care și-a înjunghiat in spate colegul de cameră, în internatul în care erau cazați. Suspectul a fost audiat toată noaptea de oamenii legii, după agresiunea de la Seminarul Teologic din Huși. Victima, un tanar de 18 ani, a ajuns în stare gravã la spital, iar dupã ce a fost stabilizat a fost tranferat la o clinicã de specialitate din Iasi, cu un plãmân perforat. Totul a inceput dupã ce elevii au bãut împreunã.

VOX "-Se întâmplã asa sã consumati bãuturi alcoolice în cãmin? -Da, s-a întâmplat de mai multe ori."

MOHAMAD AWAD, medic Ambulanță "Se afla în stare de ebrietate si din cauza teribilismului frecvent apãrut printre elevi a fost înjunghiat un coleg în zona toracicã posterioarã. -I-a pus în pericol viata? -Categoric."

Incidentul a fost anuntat la 112 de un angajat al internatului.

VOX "Eu am vãzut când a venit politia împreunã cu salvarea si l-a ridicat pe copilul care l-a înjunghiat. Un bãietas micut! L-a scos cu cãtusele, l-a dus la masinã si pe celãlalt l-a luat pe targã."

MIHAELA STRAUB, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Vaslui "Din primele cercetãri se pare cã e vorba despre un conflict spontan între cei doi tineri în momentul în care i-a aplicat o loviturã de cutit în spate. La acest moment se continuã cercetãrile de cãtre politistii de investigatii criminale sub coordonarea procurorului."

ANDREI ZÃGAN, director, Seminar Teologic Husi "-Vi se pare normal sã se consume bãuturi alcoolice în internat si mai ales elevi ai seminarului? -Nicidecum. -Despre agresor? -A rãmas repetent din cauza învãtãturii, nu a notei scãzute la purtare. Se va face o anchetã mai detaliatã."

Si Inspectoratul scolar Vaslui a demarat o anchetã în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2