Date companie
 
 
 
 

Un elev de 10 ani a murit la școalã dupã ce a leșinat și s-a lovit la cap de asfalt

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tragedie, elev
 

Tragedie în curtea liceului "Bathory Istvan" din Cluj-Napoca. Un elev de 10 ani și-a pierdut viața, dupa ce s-a lovit cu capul de asfalt. In locul unde a căzut școlarul de clasa a 4-a nu era gheață. În momentul producerii incidentului, colegii minorului, aflați la programul de afterschool, erau încolonați ca să iasă în ordine din clădire, pentru a merge la masă. La fața locului a ajuns imediat profesorul de serviciu, care a alarmat medicul școlar. Copilul a murit, însă, la spital, dupã ce medicii au încercat timp de o jumătate de oră să-l resusciteze. Unele cadre didactice susțin cã bãiatul avea probleme de sãnãtate mai vechi.

VALENTIN CUIBUS, insp. școlar gen. ISJ Cluj: "Era singur. Se pare cã nici mãcar nu s-a împiedicat ci doar i s-a fãcut rãu. Ãsta era punctul de vedere al medicilor, vedem ce se întâmplã."

Elevul nu se afla, însă, în evidența medicală cu vreo boală cronică.

CÃLIN LAZÃR, dir. Spitalului Clinic pentru Copii Cluj-Napoca: "-La momentul sosirii avea minime escoriații la nivelul feței. (...) -Cauza decesului, stop cardio-respirator. Restul informațiilor le veți afla de la IML, dupã ce se va face autopsia la Institutul de Medicinã legalã din Cluj."

Poliția a deschis o anchetã în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2