Date companie
 
 
 
 

Un elev de 12 ani s-a înecat în apele Gilortului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : baiat, medici, politist, gorj, mama, inecat, vladimir, apele, gilort
 

Viață sfârșită prea devreme, în apele Gilortului! Un băiat în vârstă de 12 ani, comuna Vladimir, județul Gorj, a intrat în Gilort, ca să se răcoarească, dar a murit înecat chiar sub ochii mamei. Când a văzut că băiatul nu mai iese la suprafață, mama a început să țipe după ajutor. A auzit-o un polițist aflat în apropiere, care a sărit în apă după copil. A reușit să-l scoată la mal și a încercat să-i acorde primul ajutor, dar în zadar. Nici medicii de pe salvare nu au reușt să-l readucă la viață.

VOX "- Se ruga să-l aducem aici, cu maică-sa. Se ruga de noi să-l aducem aici. - Deci a vrut? - A vrut să vie la scaldă, că a mai fost. "

VOX "Se gândi că poate își face necesitățile. Când îl văzu ea în apă, doar atât mișcă și gata!"

Localnicii spun că zona aceea a râului este extrem de periculoasă, deoarece apa are și patru metri adâncime și sunt și curenți puternici. Copilul despre care oamenii locului au numai vorbe bune a fost o victimă sigură a râului.

VOX "Era foarte deștept și foarte cuminte și deștept la scoală. Pe linie premiul I și nota 10."

Medicii au declarat decesul după aproape două ore de eforturi pentru a-l readuce la viață. Trupul copilului a fost dus la morgă, pentru necropsie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2