Date companie
 
 
 
 

Un elev de clasa a saptea, din Pitesti, l-a batut pe paznicul scolii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : batut, pitesti, scoala, elev, paznic
 

Un paznic al unei scoli din Pitesti a fost batut chiar în unitatea de învatamânt de un elev de clasa a 7-a! Cadrele didactice spun ca baiatul nu este la prima abatere. În urma cu doua saptamâni, el a agresat verbal si fizic o femeie de serviciu. Barbatul bătut, în vârsta de 55 de ani, este angajat al unei firme de paza care are contract cu Scoala Generala nr. 9 din Pitesti. El spune ca nu va depune plângere la Politie împotriva minorului, pentru că îi este mila de el.

ION NEAGU, paznic, Școala Generala nr. 9 Pitești "- A sarit gardul sa se duca afara, ca eu nu l-am lasat. Si apoi a vrut sa intre pe poarta si i-am zis ca n-are ce cauta. - Si a dat în dvs.? - Da! - Ati mai avut conflicte cu el? - Niciodata! - Cu ce v-a lovit? - Cu pumnii si picioarele."

Angajații școlii spun că probelemele de comportament au inceput de când parintii elevuluiau plecat la munca în Italia.

VOX "A ridicat palma la mine, m-a scuipat."

MIHAI CAPET, cadru didactic, Școala Generala nr. 9 Pitești "Uneori e indisciplinat, mai iese din banca la ore. Nu prea îsi învata."

Conducerea scolii anunta masuri urgente în acest caz. Copilul nu poate fi exmatriculat, intrucat învatamântul de 10 clase este obligatoriu. Cel mai probabil, elevului i se va scădea nota la purtare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2