Date companie
 
 
 
 

Un elev de la Colegiul Tehnic Energetic din Sibiu a fost bãtut în fata scolii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : batut, scoli, elev, sibiu, tehnic, violenta, colegiul, energetic
 

Violenta in scoli pare un fenomen imposibil de stapanit. Un nou caz este semnalat, de data aceasta la Sibiu. Un elev de 16 ani de la Colegiul Tehnic Energetic, a fost bãtut chiar în fata scolii în care învatã. Adolescentul a ajuns la spital cu mai multe traumatisme si, potrivit medicilor, va avea nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale. Agresiunea s-a produs chiar in prima zi a saptamanii. Atunci, doi tineri l-au atacat pe la spate pe elevul de clasa a zecea. Norocul baiatului a fost cã au intervenit câtiva trecãtori, care au reusit sa-l scoata din mâinile agresorilor.

VOX "Au venit doi baieti din spate. Nu-i cunosc, nu i-am vãzut prea bine si m-au atacat de la spate. Au mai fost altercatii destule in liceu."

VOX "Luni s-a dus la scoalã, pe data de 21, si când a iesit de la liceu, pe la spate doi insi l-o lovit asa de puternic încât el s-a asezat si si-a acoperit fata, încât a trebuit sã opreascã un taximetrist ca sã îl ajute."

Este a treia oarã când bãiatul este agresat la scoalã. Acum, conducerea liceului a deschis o anchetã.

SORIN VOLOSCIUC, director, Colegiu Tehnic Energetic Sibiu "Am vorbit cu dirigintele. L-am trimis împreuna cu baiatul prin clase, sa vedem daca este vreun elev de-al nostru."

Reprezentantii Inspectoratul Scolar Judetean sustine cã astfel de cazuri sunt rare în Sibiu.

CONSTANTIN GORUN, inspector general scolar. I.S.J. Sibiu "Noi nu am avut evenimente deosebite care sa duca la agresivitati. În fiecare scoala existã o comisie de prevenire a violentei în scoli."

Pãrintii bãiatului, care lucreazã în strãinãtate, s-au întors în tarã si spun ca vor depune plângere la politie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2