Date companie
 
 
 
 

Un elev din Capitală a fost înjunghiat de doi colegi, chiar în fața șco​lii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, scoala, elev, injunghiat, colegi
 

Un elev de 15 ani a fost înjunghiat de doi colegi în fața Școlii nr. 148, din Sectorul 5 al Capitalei. În urma agresiunii, adolescentul s-a ales cu o plagă tăiată la piciorul stîmg și a fost transportat de urgență la Spitalul "Marie Curie" din Capitală.

prin telefon: RADU SPĂTARU, director medical, Spitalul de Copii "Marie Curie" "Din fericire este vorba despre o plagă minora, care nu pune probleme deosebite și care este îngrijita de colegii noștrii din echipa de garda. Nu este vorba despre o leziune severă."

Cei doi agresori, care l-au înjunghiat pe băiat în piciorul stâng, au fost prinși de polițiști, la puțin timp după atac.

VOX "M-am speriat că e la clasa a 6-a C și e al meu și d-aia mi s-au înmuiat picioarele. Am auzit de la o vecină că l-a înțepat cu cutitu."

VOX "- E scandalagiu? - Nu, nu, nu, e băiat cuminte!"

VOX "Este vorba de un incident. Se pare că are un antecedent și are niște cauze și vom vedea dacă este la nivelul clasei sau colegiul de clasă."

Potrivit anchetatorilor, cei doi l-ar fi atacat pe elev în urma unui conflict izbucnit din cauza unei fete.

VOX "Din primele declaratii, altercatia a pornit de la o ceartă legată de prietena agresatului. Este vorba de un coleg din clasa a 6-a a aceleiași școli de unde învață persoana agresată și de vărul acesteia."

Incidentul este anchetat și de Inspectoratul Școlar al Municipiului București. Cei doi agresori sunt cercetați penal, pentru lovire și alte violențe. În funcție de rezultatele anchetei se va stabili și cum vor răspunde agresorii în fața legii, deoarece sunt minori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2