Date companie
 
 
 
 

Un elev din Deva a facut stop cardiac, chiar in fata colegilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : deva, medici, scoala, elev, stop, cardiorespirator
 

Infarct în curtea scolii! Un liceean din Deva a ajuns la Urgenta, în coma de gradul II, dupa ce a facut stop cardiorespirator la scoala, in fata colegilor. Medicii se lupta, acum, ca sa-i salveze viata. Baiatul este elev la Colegiul "Transilvania" din Deva. Într-o pauza, el le-a spus colegilor ca se simte rau si, in clipa urmatoare, s-a prabusit la pamânt.

SORIN DEMETER, director, Colegiul „Transilvania” Deva "- Chiar când s-a sunat la intrare în curtea scolii, la zece si zece, era cu colegii si a spus ca i se face rau. A intervenit medicul scolii, a venit salvare si acum este la urgenta, la Reanimare.

Elevul a fost internat in sectia A.T.I., unde i se fac investigatii medicale, pentru a i se stabili un diagnostic. Medicii spun ca baiatul nu figura în evidente ca avand vreo afectiune cardiaca.

dr. TANASE POPA, medic sef, U.P.U. Spitalul Deva „Era în stop. A fost resuscitat, era în stare grava când l-a adus la noi. Starea lui necesita intubatie, a fost intubat.”

Reprezentantii scolii si colegii spun ca baiatul s-ar mai fi plâns ca are probleme de sanatate si ca oboseste repede si tocmai de aceea era scutit de orele de sport.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2