Date companie
 
 
 
 

Un elev din Filiasi a murit, dupa ce a fost lovit in joaca de un coleg

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elev, murit, coleg, lovit, filiasi
 

Elevul de 14 ani care a murit la Filiași după ce a fost îmbrâncit de un coleg de clasă și-a pierdut viața din cauza unui stop cardio-respirator, provocat de o lovitură în abdomen. Este concluzia medicilor legiști din Dolj, care au aflat de la anchetatori că victima ar fi consumat etnobotanice. Colegii le-au spus dascălilor că minorul ar fi venit la școală într-o stare euforică. Atât prietenii, cât și părinții susțin că elevul de clasa a 7-a nimerise într-un anturaj dubios si începuse să fumeze. Incidentul între cei doi școlari a avut loc în timpul pauzei, imediat după ce profesoara de religie a plecat la cancelarie.

DAN DINU, director adjunct, Școala Generala Filiași "Copii erau exact în locul în care mã aflu și eu, lângã catedrã. S-a încheiat acel incident, dupã care elevul decedat s-a îndreptat cãtre ușã. În zona ușii i s-a fãcut brusc rãu. S-a spijinit sau s-a lovit de acest dulap sau de tocul ușii, dupã care s-a prãbușit cu fața în jos."

ALIN MONDESCU, director Școala Gen. Filiași "Unul dintre ei a venit sã-l cheme pe celãlalt sã-i spunã cã-l așteaptã cineva. L-a luat de gât, celãlalt l-a împins. L-a împins și el cu palmele, undeva în zona pieptului."

IRINA POPESCU, mama victimei "Au venit niște colegi acasă la mine. Au găsit pe fratele meu și i-au spus că Alex i-a venit rău, sã mã duc la școalã. Când am ajuns acolo, am ajuns în același timp cu salvarea și el deja nu mai mișca."

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a demarat o anchetă si a intocmit un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte. Elevul implicat în scandal va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se vedea dacă a avut discernământ.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2