Date companie
 
 
 
 

Un elev din Mehedinți a ajuns la spital, după ce a fost fost bătut și jefuit lângă școală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, baiat, ancheta, batut, liceu, elev, Severin, turnu, drobeta, vecin, inconstienta
 

Incident grav, la un liceu din Drobeta Turnu-Severin. Un elev a ajuns la spital, dupã ce a fost bãtut în fața școlii. Într-o pauzã, băiatul s-a dus la fast-food, ca sã-și ia de mâncare. Un alt băiat, în vârstă de 15 ani, a încercat sã-l jefuiascã, apoi l-a bãtut pânã a cãzut în stare de inconștiență, în plinã stradã.

VOX "Se duseră și luară de mâncare, îi trasă portofelul din buzunar. Pe urmã, alergã dupã ei, le dãdu portofelul și, când s-a întors cu spatele, îmi lovi copilul în ochi și cãzu jos. O să ajungem sã stãm cu fricã, pânã ne ajung copiii acasã."

Bãiatul a fost dus imediat la cabinetul medical al școlii de către un coleg.

STELICA CIOBOTEA, medicul școlii "În cabinet a intrat pe picioarele lui. A avut o ușoarã pierdere a stãrii de conștiențã, cu amețealã, și l-a adus un coleg."

Ca sã se asigure cã elevul nu are vreo ranã gravã, medicul liceului l-a trimis la spital.

DOINA BORUGĂ, manager, Spitalul Județean Drobeta-Turnu Severin "A fost o loviturã în ochiul stâng. Consultul oftalmologic a fost efectuat și nu pune probleme."

NICOLAE LOHON, purtător de cuvânt, I.P.J. Mehedinți "Autorul agresiunii a fost identificat. De asemenea, victima a fost condusã la sediul poliției, pentru cercetãri și pentru a se stabili dacã depune sau nu plângere. Se fac cercetãri, sub aspectul sãvârșirii infracțiunii de lovire."

Polițiștii din Drobeta Turnu-Severin au deschis o anchetă în acest caz. Potrivit anchetatorilor, agresorul este vecin cu victima.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2