Date companie
 
 
 
 

Un elev din Voluntari, înjunghiat în picior, din cauza unei fete

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, liceu, elev, injunghiat, Voluntari, fata
 

Un elev de 16 ani din Ilfov a fost înjunghiat în picior, la câțiva metri de liceul în care învață. Băiatul, elev la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălescu", din cartierul Voluntari, a fost înjunghiat în piciorul stâng, în urma unei altercații cu trei indivizi. El a fost dus de un prieten la microstația de ambulanțã din localitate, de unde a fost transportat, apoi, la spital.

prin telefon: CLAUDIA BURADA, purtător de cuvânt, I.P.J. Ilfov "Tânărul a fost transferat deîndată la Spitalul "Grigore Alexandrescu" și pot să vă spun că este în afara oricărui pericol."

Se pare că incidentul ar fi izbucnit din cauza unei fete. Cum tânărul tot încerca să o curteze pe fată, cei trei agresori s-au gândit să-i dea o lecție. Acum, ei dau socoteală în fața anchetatorilor.

prin telefon: ION CORNACIU, inspector șef, Inspectoratul Școlar Ilfov "A fost agresat de mai mulți tineri, din care unul mai violent i l-a înfipt în picior. Incicentul a avut în apropierea școlii. E vorba de unele rivalități pe care acești tineri le au în comunitatea din care provin. Indivizii respectivi, probabil înainte să intre în școală, l-au așteptat în afara școlii."

În funcție de numărul de zile de internare se va face și încadrarea juridică a faptei, iar agresorii riscă să ajungă după gratii. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Ilfov spun cã vor lua mãsuri, pentru ca astfel de situații sã nu se repete. Șefii din Educație le vor cere profesorilor ca, la terminarea cursurilor, sã-i însoțeascã pe elevi pânã în stațiile mijloacelor de transport în comun, ca să se asigure cã pleacã în siguranțã spre casã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2