Date companie
 
 
 
 

Un experiment de tip "Big Brother", al Poliției Rutiere, a scos la iveală abaterile șoferilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, amenzi, rutiera, soferi, experiment, bigbrother, abateri
 

Peste 70 de șoferi au fost sancționați de polițiștii bucureșteni, cu amenzi în sumă totală de aproape 20.000 de lei. Opt dintre ei au rămas fără permis. Este rezultatul unui experiment de tip big-brother al Politiei Rutiere, menit să scoată la iveală comportamentul șoferilor, care cred că pot face orice în trafic. Primii trei șoferi, luați în vizor, nici nu au ținut cont că pe trecere erau pietoni angajați în traversare. Un alt șofer, aflat la volanul unei autoutilitare aparținând unei firme de curierat rapid, nu a băgat în seamă coloana de mașini care așteaptă la semafor. A depășit coloana nonșalant și s-a postat în frunte, pregătit să ia primul startul, la schimbarea culorii semaforului. Ghinion, însă! Polițistul l-a tras pe dreapta! În alt caz, un taximetrist a staționat unde a vrut! Mai exact, pe trecerea de pietoni!
 
ANDREI CODAU, purtător de cuvânt, Poliția Rutieră "Încercăm să creăm o conștiință în rândul conducătorilor, de a respecta în permanență regulile rutiere, atunci când se află la volan, pentru a crește gradul de siguranță rutieră și pentru a crește, automat, și fluența traficului rutier."

Vorbitul la telefonul mobil, în timpul condusului, este, în continuare, o îndeletnicire a multor șoferi. Este și exemplul unui bucureștean, surprins în imaginile înregistrate de polițiștii de la Rutieră. Conversația telefonică i-a fost întreruptă de agent și s-a ales cu o amendă usturătoare. Agenții de la Rutieră spun că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2