Date companie
 
 
 
 

Un fost profesor de istorie din București, dispărut fără urmă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : anghel, profesor, ONG, voluntar, bogdan, rosia, montana, istorie, disparut, politice, stiinte, masterand
 

Fost profesor de istorie din București, dispărut fără urmă, de cinci zile! Tânărul, care locuiește cu părinții, a plecat de acasă, vineri dimineață, spre locul de muncă, și, de atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Părinții spun că fiul lor nu a fi plecat niciodată de acasă fără să îi anunțe.

VOX ”Și-a băut cafeaua, a mers in camera lui, a venit după aceea și a luat pachetul, s-a echipat și a plecat la serviciu.”

VOX ”S-a întâmplat ceva rău, pentru că Bogdan n-ar fi făcut așa ceva niciodată.”

VOX ”Ne-am gândit la lucruri rele, să nu fi pățit vreun accident. Să nu fie tâlhărit, să nu i se fi făcut rău, să cadă.”

Fost profesor de istorie și masterand în științe politice, Bogdan Anghel era voluntar la un ONG care militează împotriva exploatării de la Roșia Montană. De ceva timp, făcea muncă de birou, la o firmă de curierat. Dispariția bărbatului a fost anunțată la poliție și a fost dat în urmărire națională. De asemenea, semnalmentele lui Bogdan Anghel au fost făcute publice.

BOGDAN GHEBAUR, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei ”Acesta era îmbrăcat într-o geacă de piele de culoare neagră, un tricou alb și pantaloni albaștri. Acesta are următoarele semnalmente: înălțime 1, 70 metri, 50 de kg, astenic, cu ten masliniu, fața ovală,păr negru.”

Cei care îl văd pe Bogdan sau au informații despre el sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

AMBIANTA ”Bogdan, te rog frumos, vino înapoi! Te rog din suflet, nu mă lăsa singură! Te rog!”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Bubuitura care a zguduit orașul Iași, efectul căderii unui meteorit ( 11 Iulie 2019 )

  Ipoteză șocantă, la Iași! O bubuitură puternică, produsă, marți, la Iași, ar fi fost provocată de căderea unui meteorit. Este explicația unui profesor universitar de la Facultatea de Fizică din Iași, care susține că așa rezultă din măsurătorile...

 • Muzeul de Istorie Naturală din Iași a intrat în renovare. Elefantul Gaba rămâne în șantier ( 28 Iunie 2019 )

  Muzeul de Istorie Naturală đin Iași a intrat într-un amplu proces de reabilitare, după șase ani de când a fost închis. Exponatele au fost mutate, cu excepția elefantului indian Gaba, cel mai impresionant obiect din patrimoniul muzeului.

 • Românii au sărbătorit Ziua Drapelului Național ( 26 Iunie 2019 )

  Românii au sărbătorit astăzi, Ziua Drapelului Național! Evenimentul a fost marcat în Capitală, printr-o festivitate organizată în Piața Tricolorului din fața Palatului Cercului Militar Național, de către reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, în colaborare cu Instituția Prefectului și Primăria Municipiului București. 

 • Turism arhaic, în județul Bihor ( 4 Mai 2019 )

  Locurile uitate de timp ocupă un loc tot mai important pe lista destinațiilor turistice! În județul Bihor, turiștii care vor să fugă de aglomerările urbane descoperă paradisul pierdut al vechilor așezări țărănești: case cu iz arhaic, șure acoperite...

 • Adolescent dispărut de acasă, dat în urmărire națională ( 24 Martie 2019 )

  Alertă în județul Gorj! Un adolescent în vârstă de 15 ani a dispărut de acasă, joi seară, după ce părinții i-au reproșat rezultatele slabe obținute la simularea Evaluării Națională. Mama lui l-a pedepsit luându-i telefonul mobil...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2