Date companie
 
 
 
 

Un fost profesor de istorie din București, dispărut fără urmă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : anghel, profesor, ONG, voluntar, bogdan, rosia, montana, istorie, disparut, politice, stiinte, masterand
 

Fost profesor de istorie din București, dispărut fără urmă, de cinci zile! Tânărul, care locuiește cu părinții, a plecat de acasă, vineri dimineață, spre locul de muncă, și, de atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Părinții spun că fiul lor nu a fi plecat niciodată de acasă fără să îi anunțe.

VOX ”Și-a băut cafeaua, a mers in camera lui, a venit după aceea și a luat pachetul, s-a echipat și a plecat la serviciu.”

VOX ”S-a întâmplat ceva rău, pentru că Bogdan n-ar fi făcut așa ceva niciodată.”

VOX ”Ne-am gândit la lucruri rele, să nu fi pățit vreun accident. Să nu fie tâlhărit, să nu i se fi făcut rău, să cadă.”

Fost profesor de istorie și masterand în științe politice, Bogdan Anghel era voluntar la un ONG care militează împotriva exploatării de la Roșia Montană. De ceva timp, făcea muncă de birou, la o firmă de curierat. Dispariția bărbatului a fost anunțată la poliție și a fost dat în urmărire națională. De asemenea, semnalmentele lui Bogdan Anghel au fost făcute publice.

BOGDAN GHEBAUR, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei ”Acesta era îmbrăcat într-o geacă de piele de culoare neagră, un tricou alb și pantaloni albaștri. Acesta are următoarele semnalmente: înălțime 1, 70 metri, 50 de kg, astenic, cu ten masliniu, fața ovală,păr negru.”

Cei care îl văd pe Bogdan sau au informații despre el sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

AMBIANTA ”Bogdan, te rog frumos, vino înapoi! Te rog din suflet, nu mă lăsa singură! Te rog!”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2