Date companie
 
 
 
 

Un fotbalist nigerian, de la CS Tulcea, a murit pe terenul din Balotești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : smurd, teren, medici, tulcea, deces, delta, Balotesti, stop, chinonso, ihelewere, henry, fotbalsit, nigerian, cardiat, resuscitat
 

Tragedie în fotbal! O partidă amicală, între CS Balotești și Delta Tulcea, desfășurată pe terenul de fotbal din Balotești, a devenit scena unei drame, după ce un fotbalist al divizionarei secunde, Delta Tulcea, a încetat din viață chiar în timpul meciului. Nigerianul Chinonso Ihelewere Henry, în vârstă de 21 de ani, intrase pe teren de zece minute, când a leșinat din senin. Medicii au intervenit imediat și, zeci de minute, au încercat să-l resusciteze . Din păcate, tânărul sportiv nu a putut fi readus la viață și medicii au declarat decesul.

IOANA TÃNASE, medic, S.M.U.R.D. "L-am gasit in stop cardiorepirator. In urma manevrelor, am declarat decesul din pacate. Tot timpul pacientul a fost in stop cardiorespirator, de cand a ajuns echipajul pana la declarararea decesului."

CONSTANTIN PASCARIU, reprezentant FC Balotesti "Mi-a spus ca nu a avut probleme de sanatate, probleme cardiace care probabil nu au fost descoperite. Imediat au intrat colegii, isi inghitise limba, l-au lasat in alta parte. El efectiv a cazut."

În aceeași echipă evoluează și fratele lui Henry. Acesta se afla pe banca de rezerve, în momentul în care fratele lui s-a prăbușit pe teren. Chinonso Henry juca pe post de atacant și avea 23 de meciuri la Delta Tulcea. Medicii legiști vor stabili cauza exactă a decesului fotbalistului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2