Date companie
 
 
 
 

Un galatean aflat in trafic a tras cu pistol-jucarie, speriind trecatorii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 August 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pistol de jucarie, bile plastic, trecatori, proiectile
 

Un galatean, în vârsta de 20 de ani, aflat în masina împreuna cu alti trei prieteni, a scos un pistol-jucarie cu bile de plastic si a tras în trecatori. Doua persoane au fost atinse de proiectile.

Victima : "Masinile erau oprite la semafor. Eu am dat sa ies din magazin, m-a lovit aici cu o bila din plastic si am fugit dupa ei, sa vad... cu ce ocazie."

Martor : "Eram înauntru, am apucat sa vad ca era lovit. A iesit afara, a zis- Au!"

Cms. STEFAN GOHOREANU, purtator de cuvânt, I.P.J. Galati : "A oprit un autoturism la semafor. Din partea din spate a masinii s-a lasat geamul jos, a tras cu bile de plastic asupra uni grup de persoane."

Doi dintre tinerii aflati în masina au fugit. Politistii au reusit sa puna mana pe ceilalti doi si i-au dus la audieri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Un bărbat a fost înjunghiat chiar sub privirile amuzate ale trecătorilor, la Deva ( 10 Iunie 2021 )

    Caz șocant, la Deva! Un bărbat de 48 de ani a fost înjunghiat în plină stradă, sub privirile impasibile și chiar amuzate ale trecătorilor. Vă avertizăm, urmează imagini cu impact emoțional.

  • Pericolul țurțurilor ( 2 Ianuarie 2015 )

    Dupa viscol, ninsori și ger, oamenii se confruntă, acum, cu pericolul țurțurilor! Pe acoperișurile caselor s-au strâns cantitati mari de zapada, iar soarele care și-a făcut apariția după ninsori a provocat topirea unei părți a stratului de nea, fenomen care a dus la formarea țurțurilor. Pericolul ca aceștia să se desprindă și să cadă în capul trecătorilor este mare. Obligatia de a îndeparta țurțurii le revine proprietarilor.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2