Date companie
 
 
 
 

Un gorjean a fost bătut de preotul satului, din cauza unei pășuni pentru vite

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, preot, batut, plangere, gorj, barbat, penala, violente, pasune, par, vite
 

Sătean bătut de preoți, pe motiv că și-a dus animalele la păscut pe izlazul comunal! S-a întâmplat într-o localitate din Gorj, iar agresorii sunt chiar doi preoți din localitate, tată și fiu. Martorii spun că scandalul a pornit de la faptul că animalele bărbatului bătut au fost duse la păscut pe izlazul pe care slujitorul bisericii l-ar vrea doar pentru animalele sale. Când au văzut vitele străine la pășune, preoții au luat foc! Ei și-au chemat un nepot în ajutor și toți trei au sărit cu parul pe omul în vârstă de 61 de ani. Bătrânul a avut noroc cu câinii de la stână pe care o are în apropiere, care au început să latre și i-au speriat pe agresori. După ce a scăpat din mâinile lor, omul a sunat la 112 și a cerut ajutor. El a fost transportat de urgență la spitalul din Târgu Jiu.

VOX ”Eram cu animalele, acolo, la stână la mine. Când am ajuns mai sus, ei mă căutau. Au venit cu mașina toți trei, preoții doi și un nepot de-al lor. Uite atât am pus mâna, să nu-mi dea în cap. După aceea, au dat ca într-un animal. Reproșau că au și ei animale și că pe tot terenul să fie numai ei să pășuneze.”

VOX ”După spusele dumnealui este o agresiune individuală, dar e politraumatizat.”

Omul spune că nu e prima dată când este agresat de cei doi preoți. El a mai fost bătut de slujitorii Domnului și de Paște.

VOX ”L-am găsit cu vacile în livezi. L-am scos afară, frumos. N-am dat în el. Au venit baieții, l-au găsit pe partea cealaltă, l-au găsit iar în livezi, și ăia i-au dat omorul.”

Săteni susțin că, atunci când se enervează, preotul devine agresiv.

VOX ”- E agresiv? - Foarte. - E normal ca un preot să se comporte așa? - Niciodată!”

Bătrânul este hotărât să depună plângere penală împotriva agresorilor. Dacă va face acest lucru, cei trei indivizi vor fi cercetați penal pentru lovire și alte violențe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2