Date companie
 
 
 
 

Un gorjean si-a omorat tatal, din greseala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gorj, strivit, barbat, tatal, negomir, tractor, batranul
 

Un bãrbat de 75 de ani si-a pierdut viata, dupã ce a fost strivit de un tractor, condus chiar de fiul sãu. Locul tragediei este comuna Negomir din Gorj. Bãtrânul si baiatul lui au mers la pãdure dupã lemne. Într-o pantã, tractorul s-a rãsturnat, iar bãtrânul a fost prins sub cãruța folositã ca remorcã.

NICOLAE COJOCARU, fiul victimei "Am dat peste el, nici nu l-am vãzut cã e în spate, nu, nimic. Nu în remorcã, în spate, pe drum. -Era pe jos? -Da, nici nu am putut sã-l evit, nici nu l-am vãzut mãcar."

Pãdurarul a fost cel care a sunat imediat la Politie si la Salvare. Când au ajuns la fata locului, medicii au constata cã bãtrânul murise.

VOX "Spart, cum sã fie, dacã a trecut remorca peste el, cu lemne."

VOX "A murit pe loc? "Nici nu a mai zis "au" sau ceva."

ag. princ. CÃTÃLIN BUSE, Poliția Negomir "Se efectueazã verificãri în continuare, în vederea stabilirii cauzelor si împrejurãrilor decesului persoanei respective."

Corpul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legalã din Târgu Jiu, iar fiul bãtrânului s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa. Acum cateva zile, un băietel de 9 ani din Mehedinți a fost strivit de roata unei combine, care era condusă de tatăl său.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2