Date companie
 
 
 
 

Un hoț de fier vechi a încercat să fugă de jandarmii brăileni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jandarmi, fier vechi, hot
 

Jandarmii brăileni au fost nevoiți să dea adevărate probe de atletism pentru prinderea unui hoț de fier vechi. Bărbatul prins la furat pe proprietatea unei ferme de animale a reușit să urce într-o mașină, dar, în goana lui nebună, a lovit un alt autoturism, care era parcat. Disperat, a coborât din vehicul și a luat-o la fugă, numai că oamenii legii au alergat mai repede și au pus mâna pe hoț după 70 de metri.

VOX: "Am încãrcat table, fier din spate, de la ieșire. Am sãpat acolo în moloz. Dupã ce am terminat de încãrcat în mașinã, când am ieșit la drum pe cãrarea aia, am dat de jandarmerie. (...) De fricã am fugit."

AMBIANȚĂ (mașina jandarmeriei cu sirena pornitã)

VOX: "-Eu când am ieșit am crezut cã e mașina mea. -A fãcut zgomot mare? -Da, da, s-a auzit bușiturã. (...) A lãsat mașina așa și a fugit și bãietii dupã el."

Politiștii l-au verificat pe fugar cu alcooltestul.

AMBIANTÃ: "Inspiră! Te oprești când îti spun eu. Ușurel! Ușurel! Gata, stop! Zero, da…"

SORIN NEFTODE, purtãtor de cuvânt Jandarmeria Brãila: "Membrii echipajului de Jandarmerie i-au întocmit bãrbatului acte de constatare sub aspectul sãvârșirii infractiunii de furt calificat."

Brăileanul riscă să stea după gratii până la 15 ani. Pedeapsa îi poate fi, însă, prelungită cu un an și jumătate pentru avarierea unui autoturism și fugă de la locul faptei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2